Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Mag ik me aan u voorstellen?

Ik ben Lizzy Turelinckx, geboren in Belgie en moeder van 2 kinderen, zoon Frank en dochter Sofie.

 

Later verhuisd naar Nederlands Limburg, waar ik nog steeds woon in een klein dorpje waarvan u waarschijnlijk niet eens weet dat het bestaat, dit is verder ook niet zo belangrijk.

 

Mijn interesse in natuurlijke gezondheid is begonnen toen ik begin 20 was. Ik heb een opleiding in de verpleging en een basis in de conventionele geneeskunde.

Na mijn opleiding kwam ik in dienst als privé verpleegster bij een specialist in interne ziekten en hart- en vaatziekten.

Die ontdekte, na een toevallige bloedanalyse, dat ik leed aan een nierafwijking. Na verscheidene onderzoeken en ziekenhuisopnames werd ik naar huis gestuurd met een tas vol medicijnen en de opdracht om me iedere 3 maanden te melden voor een onderzoek. Er werd me ook nog verteld dat het krijgen van kinderen geen goed idee was vanwege de extra belasting voor mijn nieren en als ik hun raad niet zou opvolgen zou ik de 50 jaar waarschijnlijk niet halen en met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aan de nierdialyse terechtkomen. 

 

Je begrijpt dat ik hier niet echt vrolijk van werd en aangezien ik een natuurlijke afkeer van medicijnen heb was het een opgave om die iedere dag te slikken. Bovendien wilde ik een kind, ik was ondertussen getrouwd en dat leek mij een logische wens, maar omdat me verteld was dat ik dat beter niet kon doen ging ik op zoek naar een second opinion. De resultaten waren hetzelfde en zwanger worden was op eigen risico.

 

Omdat ik zeker geen medicijnen wilde slikken tijdens mijn zwangerschap stopte ik met de voorgeschreven pillen en ging op zoek naar alternatieven. Die heb ik gevonden in de vorm van vitale celstoffen, vitaminen, mineralen enz, en een aangepaste voeding. Mijn kennis van het menselijk lichaam kwam mij nu goed van pas en ik ben me gaan verdiepen in cellulaire geneeskunde en natuurlijke voeding.

Zo kwam ik in het zogenaamde "Alternatieve" circuit terecht. Daarvoor moest ik enkele malen naar Amerika, daar waren ze in die tijd al veel verder dan hier. En ik heb nog steeds moeite met de term "alternatief" aangezien natuurlijke geneeskunde met planten, voeding en kruiden veeeeel ouder is en veeeeel langer bestaat dan reguliere geneeskunde.

Ik ben ook nooit vergeten wat mijn Uroloog zei nadat ik na mijn zoektocht voor een onderzoek naar het ziekenhuis ging "O...ben je er weer, ik kan niets voor je doen, ga maar terug naar je kwakzalver!!!" Dit is gelukkig tegenwoordig anders, maar ik praat nu over 30 jaar geleden! 

Maar...om een lang verhaal kort te maken...of heeft u nog even...ik ben ondertussen de trotse moeder van twee prachtige kinderen, nu volwassen uiteraard, ik ben de 50 reeds enige tijd gepasseerd en leef nog steeds, zonder dialyse en zonder medicijnen. Ik neem sinds die tijd wel iedere dag keurig mijn broodnodige aanvullingen en supplementen en eet zo gezond mogelijk. De nierafwijking is natuurlijk niet verdwenen, maar op deze manier kan ik er 100 jaar mee worden. 

 

Ik weet zeker dat dit mijn leven heeft gered en ben nog iedere dag blij dat ik die beslissing toen heb genomen en de verantwoordelijkheid voor mijn eigen lichaam en gezondheid niet uit handen heb gegeven.

Ik ben nooit meer gestopt met studeren en leer iedere dag weer wat bij, ook de ontwikkelingen in natuurlijke geneeskunde gaan snel en deze lifestyle is de laatste jaren erg populair geworden. Zeker vanwege de epidemische uitbreiding van de huidige welvaartsziekten en de torenhoge ziektekosten.

 

Mensen denken dat zelf voor je lichaam en gezondheid zorgen veel geld kost, de ziektekostenverzekering vergoed dit meestal (nog) niet, maar ik kan u vertellen dat ziek zijn duurder is dan proberen preventief gezond te blijven. Ik wil in ieder geval mijn gezondheid en mijn leven niet afhankelijk maken van wat mijn ziekteverzekering vergoed of niet. Die verantwoordelijkheid wil ik zelf nemen. 

 

Sinds enkele jaren is het daarom mijn passie om de belangrijkheid en noodzakelijkheid van vitale celstoffen, gezonde voeding en een gezonde lifestyle te delen met alle andere mensen. Ik heb de vereniging Warriors for Health opgericht en als orthomoleculair therapeut, coach en coördinator geef ik cursussen en lezingen over gezonde voeding en orthomoleculaire geneeskunde in Nederland en België. Ik werk als natuurgeneeskundig orthomoleculair therapeut. En...ik heb me nooit beter en gezonder gevoeld. Anderen helpen hun gezondheid te verbeteren en hun leven te verrijken is een geweldig gevoel dat erg veel voldoening schenkt.

 

Ben je er nog?

Bedankt voor je aandacht en je tijd! Nu weet ik zeker dat ook jij de noodzaak en belangrijkheid van een goede gezondheid inziet, anders was je halfweg al gestopt met lezen!

 

 

 

Welkom bij Warriors For Health en FreePeopleAgency!

 

Love and good Health!

Lizzy

 

Gediplomeerd natuurgeneeskundig orthomoleculair therapeut

Coach and teacher orthomolecular medicine and healthy food.


Founder FreePeopleAgency

Founder Warriors For Health

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com