Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

A True Warrior is kind to others - even kind to non-warriors, kind to animals, and kind to the earth, unselfish, caring, and lives consciously by a code of ethics and honor such as Bushido (Samurai), or Chivalry (Knights), yet at the same time is completely willing to stand up for those who need it, & unleash a fury of appropriate force, should battle be required.

A True Warrior is conscious of all choices made in life, and is open-minded.

The world needs more True Warriors.

I invite you to become one!

 

Dr. Jameth Sheridan (D.H.M.)

Doctor of Holistic Medicine & Proud True Warrior

 

Wij kunnen niet iedereen bereiken, daarom vragen wij uw hulp!

U kunt ons helpen door deze site door te sturen naar al de mensen in uw netwerk die interesse hebben in hun gezondhied

Een nieuwe gezondheidszorg voor iedereen!

 

Johnny de inpakker - maak een verschil in het leven van anderen (video)

 

Iedereen die met behulp van natuurlijke gezonde voeding en vitale celstoffen gezond wil blijven of op een natuurlijke manier hulp zoekt bij ziekte kan een hoeksteen van onze nieuwe gezondheidszorg worden. Maak mee het verschil in uw leven en dat van familie, vrienden en kenissen!

 

Het zwaartepunt van deze nieuwe gezondheidszorg ligt in de natuurlijke preventie en uitroeiing van de heersende volksziekten, inclusief hart- en vaatziekten en kanker.

 

Dit doen wij door mensen te informeren en ze bewust te maken van het feit dat ze ook zelf kunnen opkomen voor hun gezondheid.

 

Dat kunt U ook doen! Zorg van nu af aan zelf voor uw gezondheid! Help mee om deze informatie te verspreiden en help hierdoor gezondheid te maken tot een mensenrecht dat voor iedereen bereikbaar is.

 

In deze moderne tijd, waarin ons voedsel steeds meer geraffineerd, gecultiveerd en genetisch gemanipuleerd wordt, is het steeds moeilijker om alle noodzakelijke voedingstoffen binnen te krijgen die levensnoodzakelijk zijn voor de instandhouding van een goede gezondheid. Daardoor ontstaan een groot aantal lichamelijke klachten en ernstige ziekten die met voldoende natuurlijke vitale celstoffen kunnen voorkomen of bestreden worden.

 

Noodzakelijke vitale celstoffen die dagelijks moeten worden aangevuld zijn: vitaminen - mineralen - sporenelementen - enzymen - aminozuren en bioflavonoiden. Als er een tekort van een of meerdere van deze stoffen in je lichaam ontstaat ontstaan er schadelijke gevolgen voor je gezondheid.

 

De stichting Orthomoleculaire Educatie heeft recentelijk nog aangetoond, dat zelfs een goed uitgebalanceerde maaltijd onvoldoende vitaminen en mineralen bevat. In een rapport aan de minister van volksgezondheid wordt melding gemaakt van het feit dat een tekort aan vitamine A en de mineralen selenium en koper onder de gehele nederlandse bevolking voorkomt. De meeste mannen en vrouwen vanaf 22 jaar hebben bovendien een chronisch tekort aan vitamine D, calcium, ijzer, zink en magnesium. Deze tekorten aan belangrijke voedingstoffen verhogen het risico op hart- en vaatziekten, diabetes, kanker en andere ernstige problemen.

 

Het is dus niet langer een luxe om deze tekorten aan voedingstoffen aan te vullen, maar een levensreddende noodzakelijkheid.

 

Wie beslist er over uw gezondheid?

voedingssupplementen en de Codex Alimentarius

De Codex Alimentarius is een voedingsnorm die is opgesteld door de organisatie voor Voedsel en Landbouw (FAO) van de VN Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wereldwijd wordt toegepast.

 

Europese wet legt voedingssupplementen en gezondheidsclaims aan banden


 

 


 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com