Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

10 Tips om meer water te drinken

 

1. Plaats een grote fles water - binnen handbereik - op je bureau en zorg dat ze tegen het einde van de dag leeg is. Lukt het niet? Neem ze dan mee in de auto en drink alles op alsof het een wedstrijd is.

2. Drink twee glazen water als je opstaat, voor elke maaltijd of snack en voor het slapen gaan. Je zal merken dat je minder honger hebt.

3. Giet je water niet in een glas, maar in een maatbekertje, zo weet je precies hoeveel je al gedronken hebt.

4. Als je zin hebt in een blikje cola of fruitsap, drink dan eerst twee glazen water. Je zal merken dat je de ongezonde frisdrank erna maar voor de helft zal uitdrinken, wat ook beter is voor je gezondheid.

5. Prop steeds een flesje water in je handtas als je ergens naartoe gaat. Let erop dat het leeg is voor je terug thuiskomt.

6. Stel je alarmklok van je gsm zo in, dat het om de twee uren afgaat. Zorg dat je op die tijdstippen twee glazen water drinkt.

7. Zet een leeg glas op plaatsen waar je veel komt. Denk daarbij aan de keuken, de woonkamer,... Als je de ruimte binnenwandelt, vul het glas met water en drink het leeg. Zo kom je gemakkelijk aan anderhalve liter per dag.

8. Lukt het echt niet om water te drinken, zet dan thee (zonder cafeïne) en drink een paar kopjes om je lichaam te hydrateren.

9. Forceer je niet om acht glazen per dag te drinken. Begin bij het begin en wees trots als je een halve liter gedronken hebt. Bouw langzaam op.

10. Test je urine. Als ze donker is van kleur, heeft je lichaam meer water nodig. Is ze helder, dan ben je goed bezig.

 

Interesse in een betaalbare waterzuiveraar, bel ++31(0)475 56 81 50 of mail lizzy@turelinckx.com met vermelding Pure Water informatie.

 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com