Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

De wetenschappelijke sleutel tot een lang leven

Het bloedvatenstelsel is het grootste orgaan in ons lichaam. Onze slagaderen, aderen en miljoenen haarvaten hebben samen een lengte van 96.000 kilometer en het oppervlak van een voetbalveld. Het bloedvatenstelsel heeft de enorme taak om elke individuele cel van het menselijk lichaam te voorzien van zuurstof en voedingsstoffen. Als de bloedstroom wordt gehinderd, stikken de cellen of wordt hun functie beperkt door een gebrek aan voedingsstoffen en zuurstof.

 

Ons lichaam is zo oud als onze bloedvaten! 

Dat is een medische wet. Hoe eerder de bloedvaten verharden, hoe korter ons leven is. Omgekeerd verlengt een optimale gezondheid van ons vaatstelsel onze levens-
verwachting. De belangrijkste voorwaarde voor een verhoging van de levensverwachting is de stabiliteit en de optimale werking van de bloedvaten. Dat moeten we in stand houden en proberen om de verharding van de bloedvatwanden te voorkomen.

Het wetenschappelijk inzicht dat vitaminegebrek, net als bij scheurbuik, de vaatwanden verzwakt en de ontwikkeling van hart-en vaatziekten bevordert, is daarom voor ieder mens van het allergrootste belang. De eerste geoctrooieerde therapie voor de natuurlijke preventie en omkering van hart-en vaatziekten is de wetenschappelijke sleutel tot een lang en gezond leven.

Deze en andere stappen voorwaarts op andere gebieden van het vitamineonderzoek zullen de gemiddelde levensverwachting in de 21ste eeuw tot boven de 100 jaar doen uitkomen.

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com