Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Wat zijn vitale celstoffen?
Het menselijke lichaam dat uit miljarden cellen is opgebouwd, heeft een constante voorziening van bio-energetische voedingstoffen nodig voor een groot aantal biochemische reacties.
Lees verder 

 

Zijn vitale celstoffen medicijnen?
Nee. Vitale celstoffen worden gebruikt voor de natuurlijke preventie (van) en als herstelbevorderende behandeling van bestaande hart- en vaatziekten en andere deficiëntieziekten.
Lees verder 

 

Wat is het synergie-effect van vitale celstoffen?
Het succes van de cellulaire geneeskunde berust op het synergie-effect van vitale celstoffen. Het begrip synergie houdt in dat de invloed van op elkaar afgestemde elementen aanzienlijk groter is dan het individuele bestanddeel.
Lees verder

 

Verschil tussen in water of in vet oplosbare vitaminen?
In water oplosbare vitaminen zijn vitaminen van het B complex (waaronder biotine en vetzuren) en vitamine C.
Lees verder

 

"Hedendaagse ziektes oorzaak van tekort aan vitamines"

Een chronisch gebrek aan vitamines en andere "microvoedingswaren" kan verantwoordelijk zijn voor een aantal ernstige ziektes waarmee de hedendaagse mens kampt, zoals kanker, obesitas en alzheimer. Dat schrijft de Independent on Sunday op basis van een Amerikaans onderzoek. Lees verder

 

Glaucoom voorkomen of natuurlijk behandelen.

Glaucoom is de tweede oorzaak voor blindheid in de wereld en behoord tot een groep van oogziekten die de oogzenuwen beschadigen en tot blindheid leiden. In het beginstadium geeft glaucoom helemaal geen symptomen en dit heeft tot gevolg dat een groot deel van de wereldbevolking in het beginstadium van deze ziekte zit en het helemaal niet weet. Lees verder.

 

Rol van vitale stoffen bij atherosclerose.
De ontwikkeling van atherosclerose (aderverkalking) is een jaren- of tientallen jarenlang proces,
Lees verder 

 

Angina Pectoris
Nederlandse vertaling is "Borstbeklemming". Angina Pectoris treedt vaak samen op met een coronaire hartziekte. Lees verder 

 

Hartinsufficiëntie
Bij hartinsufficiëntie of hartzwakte is het hart niet meer in staat om voldoende bloed rond te pompen voor een gezonde stofwisseling. Hierdoor ontstaat ondervoeding van zuurstof en voedingstoffen met als resultaat kortademigheid, oedeem en vermoeidheid.
Lees verder

 

Kanker.

zie ook de artikelen over kanker op de pagina Gezondheidnieuws

 


Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com