Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer
Index of Free Cannabis E Books (PDF)
Lees hier verder.


Fotoalbum hennep

Kijk hier


Filmpjes

Cannabis is better for ADD and ADHD in kids than Ritalin

 

Hoe gebruik je de medicinale wietolie.


Medicinale cannabis en fibromyalgie


Medicinale cannabis en narcotica


Hoe werkt het cannabinoiden systeem?


Marijuana en kanker


Christina Sanches over kanker en cannabis


Visualisatie van het endo cannobinoiden systeem


Blije vagina’s met cannabisolie

Iedere blower weet dat vrijen na het roken van een jointje heerlijk kan zijn. Doordat je stoned bent ga je helemaal in elkaar op en geniet je nog meer dan gewoonlijk van een heerlijke vrijpartij. Maar wist je ook dat THC een natuurlijk viagra effect bij vrouwen opwekt?

Om te beginnen is cannabisolie natuurlijk een heerlijk glijmiddel, wat seks sowieso al extra lekker maakt. Maar wanneer je jezelf daar masseert of je door je vriend laat masseren met cannabisolie kun je meerdere heerlijke en spontane orgasmes verwachten. Nog mooier wordt het als hij je daarna ook nog eens oraal verwent want dan heb je allebei plezier van het effect.

Baarmoederhalskanker en infecties aan de voortplantingsorganen vormen een serieuze bedreiging voor vrouwen van alle leeftijden. Daarom is cannabisolie in de vagina nog veel meer dan een seksueel verzetje. Lees hier verder.


Medicinale Cannabis en de ziekte van Crohn.

De ziekte van Crohn is een chronische ontstekingsziekte van het maag-darmstelsel. Door de ontstekingen in de darmen kunnen deze vernauwd of zelfs afgesloten raken. In het ergste geval moet er geopereerd worden, om bijvoorbeeld stukken ontstoken darm te verwijderen.

Per jaar wordt er in Nederland bij ongeveer 1000 mensen de ziekte van Crohn geconstateerd. Meestal zijn dit jonge mensen tussen de 15 en de 25 jaar. Het verloop van de ziekte is onvoorspelbaar, sommige mensen hebben bijna nooit klachten, anderen zijn bijna nooit klachtenvrij.

Cannabis heeft een positief effect op de ziekte van Crohn op basis van een observationeel onderzoek. Lees hier verder.


Cannabis - een geneesmiddel voor wat?

De therapeutische eigenschappen van cannabis worden steeds meer erkend. Veel landen laten zelfs al geneesmiddelen toe op basis van cannabis voor de behandeling van ziektes of om de bijwerkingen van andere behandelingen te verzachten.

Wat zijn de therapeutische eigenschappen van cannabis precies en voor welke aandoeningen kan deze psychoactieve stof worden gebruikt?

Heel wat eigenschappen zijn wetenschappelijk bewezen:

  • Pijnstillend.

  • Braakwerend.

  • Goed tegen krampen.

  • Beschermt de zenuwen.

  • Ontstekingswerend.

  • Tegen sommige psychische ziektes. Lees hier verder.

Waarom hennep de wereld zou kunnen redden

Die titel zou eigenlijk moeten luiden: “Waarom hennep de wereld altijd al had kunnen redden”, omdat de plant nooit verbannen had moeten worden en het verbod heeft geleid tot ontzettend lijden in de wereld.

Er zijn duizenden manieren om de ongelooflijke hennepplant te gebruiken

Als wij –de wereld bevolking - deze wonderlijke plant hennep (Cannabis genus) lokaal hadden kunnen telen en ook lokaal hadden kunnen gebruiken voor industrie en bedrijven, tevens en in het bijzonder als brandstof, hadden we nooit verslaafd hoeven raken aan bijvoorbeeld olie, een verslaving die de wortel is voor veel ellende. Dan hadden we onszelf nooit toegestaan om ons te laten koeioneren door grote oliemaatschappijen welke inmiddels vele misdaden tegen de mens gepleegd hebben, waaronder invasies in andere landen op grote schaal en afslachting van onnoembare aantallen mensen. Geen van deze olie gerelateerde horror- alsmede de erbarmelijke ontering van het milieu in het algemeen zou gebeurd zijn als hennep niet verboden was geworden maar slim en intelligent was gebruikt als een groot fundament van de menselijke samenleving. Natuurlijk zouden economieën gebaseerd op hennep nog steeds de samenleving kunnen redden, terwijl de aanplant van hennep op grote schaal de natuur ook zou kunnen redden. Lees verder.


100% legaal cannabis telen? Dat kan !

Nu de eerste zonnestralen de lente aankondigen, gaan de meeste hobbytuinders aan de slag om hun eigen groentjes en kruiden te kweken. In Vlaanderen schieten de volkstuintjes de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond en steeds meer mensen maken in hun siertuin een plaatsje vrij voor hun eigen moestuin. De Griekse arts Hippocrates, grondlegger van de Westerse geneeskunde is bekend van zijn uitspraak : "laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding". In tijden van genetisch gemanipuleer, voedselschandalen en grootschalige landbouw is het zelf telen van groenten en kruiden niet alleen gezonder, plezanter, maar geeft het ook een signaal dat een andere manier van voedsel produceren moet kunnen.

Zo is het ook met cannabis: een plant die nu in alle illegaliteit gekweekt wordt zonder enige controle door de overheid. Het non-beleid van de overheid, zowel in Nederland als België, is de oorzaak van deze wildgroei. Kleine kwekers werden de laatste jaren hard aangepakt[1]. Hun plaats werd gretig ingenomen door grensoverschrijdende criminelen. Stroomdiefstal[2], pesticiden, toevoegen van zware metalen en stukjes glas [3] enz. zijn bij hen meer regel dan uitzondering. Lees verder.


De zaak van de 22 hennepplanten – Hennep v.s GMO

Op 18 september 2012 heeft de politie bij mij thuis zonder mijn toestemming ingebroken en mijn hennepplanten meegenomen. Op het moment van inbraak was ik gewoon aan het werk als systeembeheerder bij een financiële instelling. Mijn vader zat op het moment achter in het schuurtje te hobby-werken aan een kapotte fiets.

De reden waarom ik hennep cultiveer is vanwege mijn gezondheid – en dat van mijn kippen en kalkoenen. Ik kan zelf erg slecht tegen GMO - bestanddelen in voedingsstoffen net als mijn dieren. De meeste voeding die nu vandaag wordt verkocht in de winkels bevat genetisch gemodificeerde bestanddelen en dat geldt ook voor de veevoer.

Vandaar dat ik had besloten om op een wat grotere schaal hennep te verbouwen en te cultiveren. Ik ben immers dol op hennepzaad, hennepolie, hennepboter en ga zo maar door, net als mijn kippen en kalkoenen dat waren.

Ik geloof niet in de duurzaamheid of kracht van GMO. Want het is er niet. Ik geloof dat GMO het voedingsprobleem alleen maar groter maakt door de bodemverontreiniging en de verhoogde resistentie van allerlei soorten organismen die in aanraking komen met het gif wat onderdeel is van de GMO- kweekcultuur. Lees hier het hele verhaal.


Wietolie geneest kanker..?! Bewijs keer op keer geleverd..!

Wat is er aan de hand? Waarom wordt deze informatie niet door de grote media uitgemolken? Is het omdat ze hun handen er niet aan durven branden? Respect voor het reguliere circuit die het ook net meer of niet precies weet, die ook een ‘zoekende is die in het duister tast’..? Het is en lijkt simpel: THC, de stof die in grote mate aanwezig is in hennep, geneest kanker en vele andere aandoeningen.

Al eerder schreven we over de ongelooflijke zegeningen die hennep ons mensen biedt. Althans, als het door ‘overheden’ wordt toegestaan…! Want wat blijkt.. Hennep zit wereldwijd, vooral vanuit de VS, in een verdomhoekje. Maar de ziekte kanker veroorzaakt drama na drama, steeds vaker.. Iedereen verliest er wel iemand aan, iedereen blijft maar geld geven voor onderzoek.. Maar de simpele oplossing? Die lijkt al jarenlang te worden achtergehouden! Want waarom in godsnaam iedereen vergiftigen met chemokuren als een plant in staat is om verlichting te brengen en de ‘patiënt’ wellicht kan genezen?! Is het de invloed van de machtige en vooral rijke hand van ‘Big Pharma’ die hier achter zit..? Of moeten we nóg verder zoeken en dan vooral in de VS, waar de hele hetze tegen hennep ooit begon..Lees hier verder.


Cannabidiol: Medicijn tegen kanker en psychosen?

Cannabidiol (CBD) is een niet psychoactieve cannabinoïde die voorkomt in cannabis. Medisch is aangetoond dat cannabidiol convulsies vermindert, alsook ontstekingen, angst en misselijkheid. Cannabidiol remt de groei van kankercellen en recente studies hebben aangetoond dat cannabidiol net zo effectief is als atypische antipsychotica bij de behandeling van schizofrenie. Lees verder.


Medicinale cannabis als medicijn.

Cannabis is bij het grote publiek vooral bekend als een drug met een psychoactieve of hallucinerende werking. Cannabis is anders dan hasj, dat uit de harsklieren van de cannabisplant wordt geperst, en hasjolie, dat met behulp van alcohol uit de plant wordt afgescheiden. Hasj en vooral hasjolie bevatten doorgaans een hogere concentratie aan psychoactieve stoffen dan cannabis; ook de balans is anders. 

Cannabis en ook hasj en hasjolie worden meestal gerookt. Het effect is bijna onmiddellijk voelbaar. Indien ze verwerkt zijn in voedingsproducten, zoals een spacecake of thee, is hun effect trager maar langer voelbaar.

Over het algemeen verwijzen we met de term cannabis naar de gedroogde bloemen van de plant Cannabis sativa of Cannabis indica of naar een van de vele kruisingen van beide plantensoorten. De plant werd al rond 2700 v.Chr. gebruikt in China, vermoedelijk om recreatieve, religieuze en/of medicinale redenen.

Nu nog wordt industriële hennep, jammer genoeg op een kleinere schaal dan vroeger, verwerkt bij de productie van kleding, touw, zeildoek en papier. Lees hier verder.


Kan medicinale cannabisolie kanker genezen?

In onze westerse cultuur wordt kanker beschouwd als een ramp, een ziekte waarvan genezing niet of nauwelijks mogelijk is. Op internet circuleert de film Run from the Cure, waarin talloze patiënten verklaren genezen te zijn door wietolie van de Canadees Rick Simpson. Betekent dit dat wietolie ook in Nederland kankerpatiënten kan genezen? Helaas, zo eenvoudig ligt de zaak niet.

Dat cannabis kanker kan bestrijden is herhaaldelijk wetenschappelijk bewezen. Het Amerikaanse National Cancer Institute  kwam onlangs met een overzicht van 35 wetenschappelijk onderzoeken over de werkzaamheid van cannabinoïden tegen kankercellen. Het betreft research over mogelijke schadelijkheid (niet dus), gliomen (kankercellen in hersen en zenuwen), huidkanker, het reduceren van darmkankers, het reduceren van VEGF die tumorgroei bevorderen, het voorkomen van uitzaaiingen, het activeren van autofagie, de geprogrammeerde celdood bij kankercellen, maar ook het reduceren van pijn bij kankers. De bewering dat cannabis onvoldoende wetenschappelijk onderzocht of bewezen is, klopt dus niet. Lees hier verder.


Cannabidiol versterkt de kanker onderdrukkende werking van THC op kankercellen in de hersenen bij mensen.

Volgens onderzoek aan het California Pacific Medical Center Research Institute in San Francisco verhoogt cannabidiol (CBD) de onderdrukkende werking van dronabinol (THC) op de vermeerdering en overleving van menselijke kankercellen in de hersenen.

De twee natuurlijke cannabinoïden werden getest op twee glioblastoma cellenlijnen. THC en CBD ageerden synergistisch bij het afremmen van de cellenvermeerdering.

Lees hier verder


Raadslid Los Angeles: "Medische wiet redde mijn leven"

Bill Rosendahl is de eerste zetelende Amerikaanse politicus die openlijk een lans breekt voor medische marihuana. De man wijt het aan de medische wiet dat hij als kankerpatiënt vrij is van pijn en een kwalitatieve nachtrust geniet.

"Het is waar, ik gebruik marihana", zo begint de blog van Rosendahl op The Huffington Post. Lees hier verder.


Cannabidiol kan bruikbaar zijn in de vermindering van de agressiviteit van borstkankercellen.

In een muismodel van uitgezaaide borstkanker verminderde de natuurlijke niet-psychotrope cannabinoïde cannabidiol (CBD) de agressiviteit van de borstkankercellen. Lees verder.


Wetenschappelijke onderzoeken naar werking cannabinoiden bij Alzheimer, ontstekingen, kanker enz. (Engelstalig)

Published on Apr 3, 2013

US Patent 6630507
Inflammatory and autoimmune diseases Strokes, Alzheimer's and Parkinson's

Ga naar de onderzoeken.


Met wetenschap en Cannabis tegen Alzheimer en dementie!

'De meeste mensen krijgen het er een beetje mistig in hun hoofd van, maar de wetenschappers onderzochten of een werkzame stof in cannabis daadwerkelijk dementie kon afwenden.' schreef de Sydney Morning Herald afgelopen woensdag.

De Australische neurowetenschappers onderzochten het effect van werkzame stoffen van cannabis en of deze (Alzheimer) dementie kunnen voorkomen en/of terugdringen.

Het gaat om één van de belangrijkste actieve ingrediënten in cannabis, Cannabidiol genoemd. Volgens de neurologen die bij het onderzoek betrokken waren, heeft de werkzame stof Cannabidiol de eigenschappen die heilzaam zijn voor de hersenen en hebben ook de mogelijkheid om geheugenverlies tegen te gaan.

Lees hier verder.


Hennepzaad olie – de beste bron van essentiële stamvetzuren ter wereld en een volwaardige voedingsbron.

Hennepzaad en hennepzaadolie bevat de meest ideale verhouding essentiële stamvetzuren voor het behoud van een gezonde huid en gezonde weefsels en cellen in het lichaam.

Gezonde celmembranen hebben goed werkende receptoren (zuurstofvangers of zuurstofmagneten) die de zuurstof uit het bloed naar de cellen kunnen transporteren, ze trekken als het ware zuurstof aan en kunnen er op die manier voor zorgen dat de cel niet gaat degenereren.

Cellen die over onvoldoende zuurstof beschikken gaan namelijk proberen te overleven op koolhydraten, ze transformeren daardoor in gedegenereerde cellen en zijn de oorzaak van ernstige ziekten.

De juiste verhouding stamvetzuren omega 3 en 6 zorgen voor gezonde celmembranen en verhogen daardoor het zuurstofgehalte in de cel.

Hennepzaadolie bevat deze essentiële stamvetzuren in de ideale verhouding. Lees verder.

 

Lees hier meer over de geschiedenis van hennep!

Lees hier meer over hennepolie en kanker!

Lees hier meer over hennep en het milieu!

Hennepzaad olie kunt u hier bestellen


Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com