Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

LTO3 herstelt het mentale en emotionele evenwicht.


Het natuurproduct LTO3 kan helpen en is inzetbaar bij:

  • Aandachtstekort

  • Hyperactiviteit

  • Stress

  • Angsten

  • Zenuwachtigheid

  • Opgewondenheid


Samenstelling LTO3

L-Theanine

L-Theanine is een aminozuur afkomstig van een ander aminozuur, L-Glutamine, en is 100% zuiver.

L-Theanine verhoogt het dopaminegehalte (de neurotransmitter van plezier en beloning) en het serotonineniveau (de voornaamste neurotransmitter-remstof) in de hersenen, die ernstig verminderd worden bij stress en overspannenheid.

L-Theanine overschrijdt met gemak de hematologisch-encephalopatische barrière en brengt een kalmerend effect teweeg in de hersenen.

L-Theanine beschermt het brein tegen neurotoxiciteit die teweeg wordt gebracht door glutamaat, wat een belangrijke factor is in degeneratieve ziekten.

L-Theanine leidt tot ontspanning zonder doezeligheid te veroorzaken, wat te verifiëren is doordat de hersenen meer alphagolven aanmaken. Uit onderzoek blijkt dat dit het concentratievermogen van de hersenen verbetert.

In tegenstelling tot caffeïne, verhoogt de stof het GABA-niveau (gamma-aminobutyrisch zuur) in de hersenen; GABA is een neurotransmitter die bijdraagt tot ontspanning en een gevoel van welzijn.

Het wordt snel geabsorbeerd door de dunne darm en wordt direct naar de hersenen getransporteerd. Een doelmatige dosering ligt tussen de 50 en 200 mg; het duurt slechts 30 tot 40 minuten voordat men zich voelt ontwaken en alert voelt worden. Deze mentale en emotionele toestand duurt zo’n 8 tot 12 uur.

L-Theanine zou perfect zijn voor mensen met een slaapstoornis (die het moeilijk vinden om in slaap te komen of moe na het wakker worden). Neem één of twee capsules per uur voor het naar bed gaan.

Kortom, de gungstige uitwerkingen van L-Theanine zijn:
- scherpt het verstand
- ontspant zonder doezelig te maken
- verbetert het leervermogen en de concentratie
- vermindert stress en angst
- bevordert het vermogen om goed te slapen
- vermindert de bijwerkingen van caffeïne
- versterkt de reacties van het immuunsysteem
- vermindert de symptomen van het premenstrueel syndroom (PMS)

Uit enkele onderzoeken blijkt dat L-Theanine een doeltreffende uitwerking zou kunnen hebben op de verlaging van het cholesterolniveau en een hoge bloeddruk. Het zou ook een natuurlijk alternatief kunnen zijn voor Ritalin, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

 

Sementis

Sementis is een extract van wilde haringkuit uit de Atlantische oceaan. Wilde viskuit bevat grote hoeveelheden oceanisch DNA. Deze krachtige antioxidant heeft een krachtige geneeskundige uitwerking op zowel emotionele als fysieke vermoeidheid. Sementis bevat 21 tot 31% oceanisch DNA.

Sementis complex is vol andere antioxidanten zoals vitamine C (404 ± 150 µg/100g), zink (10 - 60 µg/100g) en selenium (0,1 - 2,0 µg/100g).

De westerse voedingswijze voorziet onvoldoende in Omega-3 en bevat teveel Omega-6, wat wordt opgeslagen door het lichaam.

Sementis heeft een ideaal vetzurenprofiel dat wordt gekenmerkt door een verrassend hoge Omega-3-/Omega-6-ratio (36/1); Omega-3: 28,6%, Omega-6: 0,8%. Deze hoge ratio draagt bij tot de vermindering van risico’s met betrekking tot gezondheidsproblemen zoals kankergezwellen en ziekten aan de bloedvaten, ontstekingen en immuunziekten.

EPA : 8,3%, DHA : 20,2%

Uit onderzoeken blijkt dat Omega-3-vetzuren een doeltreffend gunstige uitwerking hebben op de behandeling van depressie, schizofrenie en anorexia nervosa.


Scullcap

Glidkruid (scutellaria laterifolia) (het bovengrondse deel van de plant) wordt gebruikt om stress en angsten te verminderen en heeft een kalmerende uitwerking. Bovendien heeft het een doeltreffend kalmerende uitwerking op onrustige kinderen en verlicht het zenuwen, slapeloosheid en zenuwpijn.

 

Dosering

(naar gewicht)
Tot en met 45 kilo: ‘s ochtends voor het ontbijt 2 capsules.
Boven de 45 kilo: ‘s ochtends voor het ontbijt 3 capsules.

De werking van LTO3 is binnen 30 tot 40 minuten te voelen en duurt 8 tot 12 uur.


Let op:
De meeste mensen zien meteen de eerste dag resultaat, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 15 dagen duren voordat u een positieve uitwerking bespeurt. Heb geduld en geef uw lichaam de tijd om te wennen aan LTO3. Vergeet niet dat LTO3 een natuurlijk product is en niet op dezelfde manier werkt als farmaceutische producten.

 

Ervaringen met LTO3 door gebruikers:

De onderstaande ervaringsverhalen zijn ons toegestuurd door gebruikers van LTO3, die toestemming hebben verleend voor het plaatsen ervan. Namen zijn geanonimiseerd. Om geen specifieke medicijnen in diskrediet te brengen, zijn de namen van farmaceutische producten vervangen door (*chemisch middel).

 

Mevrouw P., Nederland

Mijn zoon die adhd heeft gebruikt nu sinds ongeveer 2 weken LTO3. Hij is dertien jaar en gebruikt 2 capsules per dag. Wat ik ervan merk is dat hij rustiger is, meer nadenkt en dingen nu doet zonder te morren. Dus een positief effect. Ook op school gaat het goed.

 

Mevrouw O.

Mijn zoon van 6 jaar en 18 kilo heeft ADHD. Ik gebruik LTO3 nu 2 weken en ben helemaal verbaasd over het resultaat. Hij eet heel erg goed en is 2,5 kilo aangekomen in 2 weken. alleen daarom is het al een geslaagd project!!! ;) Ik geef hem 3 pilletjes ‘s morgens.

Hij staat ‘s morgens vrolijk op en is niet meer zo pieperig. Eerder piepte en klaagde hij over alles!!!! Zijn bewegingen zijn niet rustiger hij heeft nog steeds ‘wiebelbillen’ maar zijn gedrag is rustiger hij denkt erover na nu.

Hij vraagt ‘s morgens wat hij allemaal heeft die dag en gaat dat nog even na zodat hij weet wat hij allemaal moet onthouden.

Wij zijn helemaal verrast, zelfs de juf op school had hem dit jaar nog niet zo rustig in de kring gezien ;).

Hij zegt dat hij geen oorlog meer in zijn hoofd heeft . Zelf ben ik het ook gaan gebruiken, omdat ik ook redelijk druk in mijn hoofd ben en omdat ik wilde weten wat mijn zoon gebruikt.

Ik merk dat ik rustiger ben en opgewekter, niet meer zo snel geïrriteerd. Ik gebruik 3 pillen ’s morgens vroeg en net als mijn zoon denk ik meer vooraf over dingen na i.p.v. achteraf te kijken wat er goed of fout ging.

Ik vind tot nu toe het gebruik van LTO3 heel verrassend en positief, en ben heel benieuwd wat de toekomst brengt over een paar maanden, maar blijf het zeker gebruiken.

 

Mevrouw N.

Onze dochter is 9 jaar weegt 28,7 kilo en is 130 cm, ze gebruikt LTO3 nu zo'n 4 weken. Onze dochter was meteen na de geboorte al een huil baby. Dit heeft zo'n 8 maanden aangehouden. Niemand wist wat er was. Naarmate ze ouder werd was ze erg DRUK (vooral in haar hoofd en de babbel).

Voor ons heeft het altijd al vastgestaan dat ze ADD/ADHD had. Ook hebben we vaker gedacht haar te laten testen maar als je haar laat testen, wat dan?

De medicijnen die normaal aan kinderen gegeven worden zijn wij niet over te spreken dus wij dachten dan heeft testen geen zin…Dus ik ging op zoek naar wat ik nog meer kon en dacht meteen misschien is er iets homeopathisch, ik ben dus meteen gaan zoeken op internet en kwam bij LTO3 uit!

Wij dachten baat het niet schaad het niet dus probeerde het meteen uit, de eerste 2 weken van het gebruik dachten we: tja, merken we al wat? We hebben toen besloten gewoon door te gaan tot de pot op was en als ons dan niets opviel te stoppen.

Na die 2 weken (2pillen) te nemen begon het zijn vruchten af te werpen!!

Er waren ineens heel veel momenten waarop wij dachten: o jeee, daar gaan we weer en tot onze grote verbazing stopte ze dan!

Alle scherpe kantjes zijn er vanaf en ze is een leuke en gezellige meid geworden ook heeft ze ineens nog meer vriendinnen en zelfs haar 1e uitnodiging voor een kinderfeestje! Ze voelt zich heerlijk en wij ook natuurlijk. Wel merken we dat er in de vakanties (als de structuur wegvalt) weer wat meer chaos is maar ook nu een heel stuk minder.

En babbelen doet ze nog steeds graag maar het is een stuk prettiger geworden :-)

Ook zijn we nog naar de juiste dosering aan het zoeken zo heeft ze afgelopen week op 3 gezeten en gaan we nu naar 4 pillen per dag.

Op school deed ze het altijd al heel erg goed maar door de chaos in haar hoofd maakte ze vaak onnodig fouten, ook dat is nu afgelopen de punten zijn super!

En leren was altijd een HEL. Nu doet ze het gewoon en haalt ze allemaal zeer goed, goed, en voldoende. Wat willen een moeder en vader nog meer?

Wij gaan en kunnen dit IEDEREEN aanbevelen!!

 

Mevrouw B. uit Nederland

Ik ben inmiddels begonnen met LTO3 (afgelopen zaterdag) en moet zeggen, ik ben helemaal verrast, verbaasd en blij met de werking van het product. Eigenlijk al vanaf de eerste 3 capsules voel ik veel meer rust in mijn hoofd, in mijn lichaam, meer focus, helder, ontspannen, minder snel geprikkeld, geïrriteerd, ongeduldig en minder hyper. Ik ben helemaal verwonderd!! Ben erg benieuwd hoe dit over een weekje zal zijn...

 

Laura uit Nederland

Ik ben afgelopen vrijdag begonnen en weet niet wat mij overkomt. Zo veel rust in mezelf, geen last van prikkels, en doorzettingsvermogen en een blij gevoel. Ik neem 2 pillen in ’s morgens…. en wat heel belangrijk is niet te vergeten dat ik me heel goed kan concentreren, echt een wonder … tot nu toe helemaal geweldig. Bedankt, het is helemaal geweldig.  


Mevrouw v.d. M. uit Nederland

Ik ben er erg over te spreken, mijn dochter gebruikt dit nu 2 maanden en op school ging het niet goed. Nu gaat het beter, de juf zegt dat ze een stuk geconcentreerder is en minder aandacht vraagt.


Dhr. H. uit Nederland

Onze zoon (8 jaar) heeft de eerste 3 potjes al op en we zijn zeer tevreden! In het begin gaven we hem iedere morgen 2 pillen, maar na een tijdje experimenteren hebben we volgens ons (en hemzelf!!) de juiste dosering gevonden van 3 pillen.

Het is nog steeds een jongen die "aanwezig" is maar nu wel te corrigeren en hij voelt zichzelf ook een stuk beter.

Zijn schoolresultaten zijn uitmuntend!

Kortom we zijn erg tevreden en zullen de LTO3 blijven gebruiken.


Samenvatting:

Wilt u, na het lezen van dit artikel en de ervaringen van de mensen die u al voorgingen met het gebruik van LTO3 voor uw kind of uzelf, ook dit geweldige product gaan gebruiken?


Via deze link kunt u de LTO3 veilig bestellen.

U heeft de keuze uit de gewone of de smaakloze versie. Deze laatste is een aanrader voor kinderen, u kunt de capsule dan openen en vermengen met yoghurt of sap.


Wilt u meer info bel dan naar 0031(0)475 56 81 50 of stuur ons een mail via het contactformulier op deze website.

 

Meer lezen over ADD, ADHD, Ritalin enz. klik dan hier, hier, hier en hier.

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com