Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Doorbraak in onderzoek Health Ranger: Kwik in voeding!

Voorkom de opname van bijna alle kwik uit je voeding met behulp van alledaagse voedingsmiddelen


Als onderdeel van mijn lopende wetenschappelijke onderzoek naar zware metalen, opslag van elementen en absorptie van metalen (zie hier voor de videos) heb ik stoffen geïdentificeerd en aangetoond dat ze een opmerkelijk natuurlijk vermogen hebben om zware metalen te binden en absorberen.

Waarom is dit belangrijk? Omdat een groot deel van de hedendaagse "wetenschap" eigenlijk door bedrijven gesponsord gebazel is met het doel je te vergiftigen met kwik in vaccins, gebitsvullingen, fluoride, GMO's, landbouwgif enzovoorts. Het komt zelden voor dat iemand tijd, geld en moeite stopt in het onderzoeken hoe je kwik uit je lichaam kunt verwijderen...en vervolgens die informatie bekend maakt in het belang van iedereen.

Daarom vraag ik je om dit artikel naar zo veel mogelijk mensen door te sturen, en met name de lijst hieronder met voedingsmiddelen en voedingssupplementen die kwik het meest effectief kunnen binden.

Deze informatie kan je gezondheid beschermen en helpen je leven te redden
In dit artikel deel ik levensreddende informatie die jou en je kinderen kan beschermen tegen giftige stoffen in je eten. Waarom is dit belangrijk? Omdat we zware metalen vinden in allerlei voedings- middelen, inclusief biologisch eten, supplementen, dranken, vitaminepillen enzovoorts. Veel van wat bewust etende mensen tegenwoordig binnenkrijgen is besmet met kwik, lood, cadmium en zelfs wolfraam,
zoals te zien is in dit onderzoek.

Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen deze giftige zware metalen tijdens het verteringsproces. Het geheim is gevonden in bepaalde natuurlijke stoffen die zware metalen binden, afvangen en helpen uit het spijsverteringskanaal te verwijderen, zodat ze niet worden opgenomen.

In het Naturals News Forensisch Voedsel Laboratorium geef ik leiding aan het baanbrekende onderzoek dat deze voedingsstoffen identificeert en vastlegt. Tot nu toe heb ik meer dan 1000 mogelijke stoffen onderzocht op hun eigenschap om deze metalen te binden en ik heb vele winnaars gevonden die opmerkelijk effectief blijken te zijn. Ik doe dit onderzoek onder andere om mijn ontdekkingen wereldkundig te maken zodat levens kunnen worden beschermd en zelfs gered.

De "wetenschap" loopt vele jaren achter op dit onderzoeksgebied omdat het hele systeem van bedrijfsgestuurde wetenschap geen enkel belang heeft bij het voorkomen van ziekte omdat er zoveel geld kan worden verdiend aan het behandelen ervan. Daarom zullen mijn ontdekkingen voorlopig waarschijnlijk niet worden omarmd door de wetenschappelijke wereld, en dat is waarom ik deze informatie rechtstreeks bekend maak - zodat je deze kennis direct kan toepassen in je eigen leven, lang voordat de gevestigde wetenschap eindelijk toegeeft dat het vermijden van giftige stoffen cruciaal is bij het handhaven van je gezondheid.

Hoe je kwik in je voeding eenvoudig (en goedkoop) kunt verwijderen
Kwik is het eenvoudigst van alle zware metalen om te verwijderen. In elk laboratorium staat kwik bekend als een "plakkerig" element omdat het aan buisjes en bekers blijft hangen. Als ik bij voorbeeld een bekende hoeveelheid kwik in een beker met water en salpeterzuur doe, dan toont de meting van de beker een kleinere hoeveelheid kwik aan dan er zou moeten zijn omdat een deel van het kwik aan de wand van het instrument blijft hangen dat wordt gebruikt om de meting te verrichten.

Interessant genoeg blijkt dat kwik ook aan bepaalde voedingsvezels blijft hangen. Het onderzoek wees uit dat met name onoplosbare fruitvezels bijzonder effectief zijn in het absorberen van kwik tijdens de spijsvertering. Kwik is wat dit betreft uniek, aangezien dergelijks vezels nauwelijks binden met lood, cadmium, arsenicum en andere metalen. Maar ze blijven als lijm aan kwik plakken.


Als onderdeel van het onderzoek naar dit fenomeen heb ik vele voedingsvezels getest, waaronder vlozaadvezels, guargom, groentevezels en fruitvezels. Het meest effectieve fruitvezel van allemaal was - geloof het of niet - aardbeivezel (zie de lijst hieronder voor de kwik bindende eigenschappen van verschillende voedingsmiddelen).

Tot nu toe wist niemand van dit schijnbaar simpele gegeven, en zelfs ik wist het niet tot ik dit onderzoek uitvoerde. Ik deel nu deze kennis in de hoop dat jij het weer deelt met anderen: eet aardbeien om kwikopname te voorkomen!

Absorbeert meer dan 95% van het kwik in voeding
In mijn testen waren aardbeien in staat meer dan 95% van het kwik in een maagzuuroplossing in een menselijke spijsverteringssimulator te absorberen. Dit effect werd ook aangetoond voor gevriesdroogde aardbeien, maar niet voor aardbeiensap omdat daar weinig vezels (pulp) in zitten.
Waarom aardbeien? Omdat aardbeien het enige alledaagse fruit is dat zaadjes aan de buitenkant heeft. Onder de microscoop is zichtbaar dat elk klein aardbeizaadje met het midden van de vrucht is verbonden door middel van een bundel vezels. Deze vezels blijken enorm sterk te zijn en worden niet makkelijk verteerd in het menselijke spijsverteringskanaal. Ze verlaten het lichaam grotendeels intact, net als vlozaadvezels of onoplosbare groentevezels.

Geïsoleerd onder de microscoop blijken aardbeivezels trouwens ook doorzichtig te zijn. En wat helemaal verbazingwekkend is, is dat ze zelfs in salpeterzuur niet oplossen. Op één of andere manier zijn deze vezels bijzonder sterk en veerkrachtig, en toch voor het blote oog bijna onzichtbaar.

In het spijsverteringskanaal fungeren ze als natuurlijke "kwiksponzen", die kwik verbazingwekkend efficiënt opdweilen.

Zelfs beter dan groene grassen
In mijn laboratoriumtesten bonden aardbeien zelfs beter aan kwik dan groene grassen zoals gerst- of tarwegras (zie de lijst hieronder).

Dit is geweldig nieuws voor diegenen die gezond eten willen dat ook lekker is. Eet gewoon wat aardbeien bij je maaltijd om het grootste deel van het kwik te absorberen uit wat je eet (zoals sushi, tonijn, zeevis, enz.).

Als je niet van aardbeien houdt, kun je ook ander fruit gebruiken zoals citrusvruchten (rauw en in zijn geheel natuurlijk, met alle vezels intact). Na aardbeien zijn citrusvruchten het beste, gevolgd door appels en peren.


Pindakaas werkt nog beter dan aardbeien!
Dit zal je waarschijnlijk verbazen, maar pindakaas bond nog beter met kwik dan aardbeien, met een verbazingwekkende score van 96%. Blijkbaar mengt de plakkerigheid van de pindakaas goed met die van kwik. Wat vind je van een tonijn/ pindakaas/ aardbeienjam/ broodje?

Wil je weten wat nog beter was dan pindakaas? Hennepeiwit!
Ik weet het, het druist in tegen ons gevoel. maar ik heb de resultaten aangetoond met diverse verschillende soorten hennepeiwit. Alle hennepeiwitten hebben bijzonder sterke "antikwik" eigenschappen. Ze absorberen ongeveer 98% van het kwik in je eten.

Er was echter één stof, die nog beter werkte dan aardbeien, pindakaas en hennepeiwit. Die stof is Clean Chlorella, ons eigen huismerk chlorella dat zo weinig zware metalen bevat dat het ze als een idioot absorbeert. En zodat je niet gaat denken dat ik reclame zit te maken voor mijn eigen product, het blijkt dat alle chlorella producten die we getest hebben goed waren in het absorberen van kwik, met een effectiviteit van 96% tot 99%.

Eet aardbeien bij alle volgende voeding
In de praktijk betekent dit: als je zeevis eet, of tonijn, schaaldieren of sushi, dan krijg je waarschijnlijk kwik binnen. We vonden zelfs kwik in zeevis hapjes en huisdiersnacks.

Hoe bescherm je jezelf tegen dat kwik? Eet wat verse, hele aardbeien bij de maaltijd. Of, als je niet van aardbeien houdt, eet wat pindakaas, hennepeiwit of neem wat chlorella. Als je daar niet aan kunt komen, eet dan een verse salade en kauw goed om de vezels vrij te maken zodat hun absorptievermogen toeneemt.

Mijn onderzoek heeft aangetoond dat het eten van zeevis zonder iets om het kwik te absorberen erg giftig en gevaarlijk voor je gezondheid kan zijn omdat je het kwik opneemt via je darmwand. Maar zeevis of schelpdieren samen met aardbeien is heel veilig omdat tijdens de vertering vrijwel geen kwik wordt opgenomen. De aardbeien maken je maaltijd veilig om te eten!


En wisten we dat trouwens niet allang? Eet vers fruit of groene groente bij je maaltijd en je zult een stuk gezonder zijn. Voor de lunch (of in het vliegtuig) zijn gevriesdroogde aardbeien of chlorella gemakkelijk mee te nemen.

Daarom neem ik nu gevriesdroogde aardbeien en chlorella mee als ik op reis ga. Zelfs als ik een minder-gezonde maaltijd moet nuttigen in een restaurant, kan ik er wat aardbeien of chlorella bij nemen en zodoende kwik verwijderen in plaats van opnemen. Bij veel restaurants hebben ze zelfs aardbeien bij de saladebar. Dus werk wat vers fruit naar binnen!

Het binden en afvangen van kwik: onderzoeksresultaten uit het Natural News Forensisch Voedsel Laboratorium
Deze lijst laat de opname van kwik zien voor elke stof die ik heb getest, met gebruikmaking van een eigen Metals Capturing Capacity protocol in combinatie met ICP-MS analyse instrumenten. Als je deze lijst doorstuurt, vermeld dan alsjeblieft Mike Adams van NaturalNews.com als bron, want het gaat om origineel onderzoek dat is uitgevoerd tegen veel kosten en zonder enige overheidssteun.

Bron: Mike Adams, de Health Ranger, Natural News Forensisch Voedsel Laboratorium, onderzoek uitgevoerd in januari-maart 2014, gepubliceerd op NaturalNews.com.

Het percentage geeft het percentage weer van de hoeveelheid kwik dat werd geabsorbeerd door de geteste stof en zodoende niet kan worden opgenomen. De wetenschappelijke artikelen waarin dit onderzoek wordt beschreven worden in de loop van dit jaar gepubliceerd.


 • Chlorella: 96-99%

 • Hennepeiwit: 98%

 • Pindakaas: 96%

 • Aardbeien: 95%

 • Korianderblad: 95%

 • Frambozen: 92%

 • Cacaopoeder: 91%

 • Tarwegras: 90%

 • Kokosnootmuesli: 89%

 • Gerstgras: 89%

 • Acaibessen: 88%

 • Tarwebloem: 86%

 • Nori poeder: 85%

 • Spirulina: 83%

 • Bosbessen: 83%

 • Mangos: 73%

 • Gemalen mosterd: 72%

 • Tropicana Orange Juice: 54%

 • Gepofte maismuesli: 53%

 • Bruine rijst: 53%

 • Bietjes: 20%

 • Zeolieten: 9%

 • Sucralose: 3%

 • Red Bull: 0%

Voor meer laboratorium testresultaten ten aanzien van zware metalen zie: http://labs.naturalnews.com

Belangrijk: waarom aardbeien geen lood, cadmium en arsenicum binden
Hoewel aardbeien fantastisch zijn in het absorberen van kwik, zijn ze niet erg effectief in het binden van lood, cadmium en arsenicum. In feite zijn vezels in het algemeen niet goed in het binden van zware metalen als lood.

Het blijkt dat als je lood wilt binden, je afhankelijk bent van een wat ingewikkelder ionisch proces in plaats van fysieke vezels. Hier heb ik ook uitgebreid onderzoek naar gedaan, en ik heb cruciale stoffen gevonden die selectief binden met lood, cadmium, arsenicum en zelfs aluminium, dat erg moeilijk te binden en te verwijderen is.

Om op de hoogte te blijven van mijn bevindingen en bekendmakingen, meld je aan voor mijn e-mail nieuwsbrief onderaan dit artikel, en je krijgt de informatie zodra het wordt gepubliceerd.

Ik ben ook de eerste onderzoeker die een voedingsformule heeft aangekondigd die in staat is selectief te binden met cesium-137 radioactieve isotopen tijdens de spijsvertering, zonder daarbij te worden blootgesteld aan hoge concentraties aluminium en lood. Meer hierover wordt binnenkort bekendgemaakt.

Belangrijk: aardbeien beschermen niet tegen ingeademde kwikgassen via vullingen of luchtvervuiling
Als je deze waardevolle kennis gebruikt om jezelf te beschermen tegen kwik in je eten, blijf je er dan wel van bewust dat aardbeien je niet beschermen tegen kwik dat je inademt.

In feite zijn kwikvullingen (amalgaam) niet zozeer gevaarlijk voor je gezondheid doordat het in je maag komt, maar meer omdat je het giftige kwik gas inademt
dat vrijkomt uit zulke vullingen. Het eten van aardbeien zal niet voorkomen dat je vullingen je vergiftigen met kwik gas.

Ook zullen aardbeien je niet beschermen tegen kwik in de atmosfeer. Als je in Noord-Amerika woont, dan word je vergiftigd door kwik dat vanuit China overwaait uit de zwaar vervuilende Chinese kolencentrales. Zij blazen jaarlijks duizenden tonnen kwik de atmosfeer in, en veel daarvan komt via luchtstromen in Noord-Amerika terecht.

Het zal ook duidelijk zijn dat aardbeien je niet beschermen tegen kwik in vaccins (en ja, er zit nog steeds kwik in veelgebruikte vaccins,
zoals de CDC toegeeft). Als je bij voorbeeld dom genoeg bent om je te laten injecteren met kwik in een griepprik, dan heb je heel wat meer nodig dan aardbeien om dat weer uit je systeem te krijgen. En dan maar hopen dat het daarbij niet teveel hersenschade veroorzaakt...

Meld je aan voor mijn e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van baanbrekend nieuws en over het vermijden van zware metalen en bescherming via voeding.

(Natural News | Mike Adams | vertaling voor Earth Matters door Karin van den Berg)
Bron:
naturalnews.com


Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com