Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Wietolie geneest kanker..?! Bewijs keer op keer geleverd..!

Wat is er aan de hand? Waarom wordt deze informatie niet door de grote media uitgemolken? Is het omdat ze hun handen er niet aan durven branden? Respect voor het reguliere circuit die het ook net meer of niet precies weet, die ook een ‘zoekende is die in het duister tast’..? Het is en lijkt simpel: THC, de stof die in grote mate aanwezig is in hennep, geneest kanker en vele andere aandoeningen.


Al eerder schreven we over de ongelooflijke zegeningen die hennep ons mensen biedt. Althans, als het door ‘overheden’ wordt toegestaan…! Want wat blijkt.. Hennep zit wereldwijd, vooral vanuit de VS, in een verdomhoekje. Maar de ziekte kanker veroorzaakt drama na drama, steeds vaker.. Iedereen verliest er wel iemand aan, iedereen blijft maar geld geven voor onderzoek.. Maar de simpele oplossing? Die lijkt al jarenlang te worden achtergehouden! Want waarom in godsnaam iedereen vergiftigen met chemokuren als een plant in staat is om verlichting te brengen en de ‘patiënt’ wellicht kan genezen?! Is het de invloed van de machtige en vooral rijke hand van ‘Big Pharma’ die hier achter zit..? Of moeten we nóg verder zoeken en dan vooral in de VS, waar de hele hetze tegen hennep ooit begon.. (zie de eerder genoemde artikelen HIER en HIER)


Kijk naar onderstaande film voor wat jij nodig hebt in dit opzicht aan overtuiging. En hoe je zelf het medicijn kunt maken, maar ook over de achtergronden van het verzwijgen van deze informatie.. Het wordt tijd dat ook deze doofpot open gaat en mensen de eerlijke kans krijgen van kanker te genezen op de wijze die hén het beste dunkt. En niet op de wijze die de reguliere geneeskunde klaarblijkelijk voldoende vindt. Het is overigens schokkend om te zien hoevéél filmmateriaal er op YouTube e.d. te vinden is over deze geneeswijze..! Wij kunnen je alleen aanraden je hier heel goed in te verdiepen en je eigen afwegingen te maken, over datgene wat je hier ziet en ‘officieel’ bekend is over hennepolie..


Er is zoveel meer te vinden over de waanzinnige toepassingen van hennep voor de wereldbevolking. Maar de ‘krachten achter de schermen’ weten dit al lang en hebben ‘liever niet’ dat dit gemeengoed wordt. Kennis en kunde over hennep achterwege laten en het gebruik van hennep zoveel mogelijk inknotten. Het verhaal is duidelijk. Voor wie ziet die kijke en voor wie luistert die hore!


Klik hier voor de film:

//youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DO5J4b4K0go#at=3398#at=3382


Meer lezen?

Klik hier

Bron: WantToKnow.beKanker en hennep.

In beginsel heeft ieder mens kanker. Iedereen heeft kankercellen in zijn lichaam, die zich kunnen ontwikkelen tot de alom gevreesde ziekte. Het goede nieuws is, dat ons lichaam deze celletjes ook zelf weer kan afbreken. Dat komt door ons afweersysteem. Dat is een inwendig legertje dat ons lichaam beschermt, en er alles aan doet om ons gezond te houden. Zelfs kanker die al in een enigszins gevorderd stadium verkeert, kan hierdoor vanzelf weer overgaan.

Bij sommige mensen gebeurt dit echter niet, en kan de kanker uitgroeien tot een levensbedreigende aandoening. Dit kan gebeuren als het afweersysteem aangetast is, en niet meer over de juiste wapens beschikt om de boosdoeners te lijf te gaan. Helaas leven we in een wereld waarin deze wapens op allerlei manieren van ons weggehouden worden. De elite, die eigenaar is van de farmaceutische industrie, verdient jaarlijks miljarden aan ziekten zoals kanker (1). Omdat deze elite ook de massamedia bezit, wordt er bijna nooit geschreven over alternatieve, kankergenezende behandelingen. In plaats daarvan worden minder succesvolle en vaak schadelijke behandelingen zoals chemotherapie en bestraling gepromoot.


Maar die betere, kankergenezende methodes bestaan wél! Er zijn verschillende behandelingen tegen kanker, die goed werken en vaak tot volledig herstel leiden. Het fijne van deze methodes is dat je ze meestal gewoon thuis kunt doen, en dat ze geen bijwerkingen hebben. Laat staan dat er operaties of amputaties aan te pas komen. Toch werken ze beter dan de behandelingen die in ziekenhuizen toegepast worden.

De beste middelen tegen kanker

Met stip op nummer één staat cannabis

Ook wel hennep, wiet, of marihuana genoemd.

Onder laboratoriumomstandigheden is aangetoond dat cannabinoïden, de werkzame stof uit de hennepplant, kankercellen te lijf gaan en vernietigen. Dit doen ze zonder de gezonde cellen aan te tasten. Sterker nog, ze maken deze nog gezonder! Zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals in de hersenen doet dit stofje feilloos zijn werk. De heilzame werking van hennep is bijna al zo lang bekend als er mensen op Aarde rondlopen, daarom zijn er ook in eeuwenoude graven resten van hennep aangetroffen.


Omdat er voor de elite geen cent aan dit gratis medicijn te verdienen viel, moest er een enorme disinformatiecampagne aan te pas komen om hennep te demoniseren (5). Artsen die niet wilden luisteren en het geneesmiddel toch bleven voorschrijven aan hun patiënten, werden genadeloos aangepakt (6). Een onderzoek van de Amerikaanse regering dat cannabis had moeten hekelen, maar het in plaats daarvan juist de hemel in prees, verdween zo snel mogelijk in een la (7).

Nog steeds is hennep in de meeste landen ter wereld verboden, ondanks de verbluffende resultaten (8). Gelukkig raken sinds de opkomst van het internet steeds meer mensen weer bekend met deze wonderplant, en wordt er thuis weer volop hennep-olie (4) en hennep sap geproduceerd.

Het sap is makkelijk te maken, want kant-en-klare sapmachines (ook wel juicers genaamd) zijn overal te koop. Koop wel een goede, want hennepbladen zijn behoorlijk taai. Eén klein glaasje sap staat al staat bol van de cannabinoïden, die niet alleen kankercellen te lijf gaan, maar o.a. ook als ontstekingsremmers en als antioxidanten werken (9). Ze hebben geen enkele bijwerking, en zijn dus ook niet geestverruimend of verslavend.

Ook van de olie
(deze olie niet verwarren met hennepzaadolie, hennepzaadolie is legaal verkrijgbaar, de geconcentreerde hennepolie niet) is maar weinig per dag nodig om het middel zijn werk te laten doen, en in de meeste gevallen is het resultaat direct voelbaar. Zelfs kankerpatiënten die door de reguliere medische zorg al opgegeven zijn, kunnen nog volledig herstellen door het gebruik van cannabis. Hennep-producten zijn veilig voor iedereen, ook voor kinderen (10).


Zoals met alle informatie, moedigen we iedereen aan om ons niet te geloven op onze blauwe ogen, maar zelf onderzoek te doen. Er zijn een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden beschikbaar over de kankergenezende werking van cannabis, op YouTube alleen al. Verteld door mensen zoals jij en ik, die hun situatie alleen maar zagen verslechteren met de medicijnen die ze van hun dokter voorgeschreven kregen, en zelf op onderzoek uit gingen. Ze kwamen uit bij hennep, en genazen vervolgens hun kanker zelf (11).


Opmerking van webmaster warriors for health:

Wanneer het lichaam beschikt over voldoende essentiële (deze kan het lichaam niet zelf aanmaken) vetzuren omega 3 en 6 in de juiste verhouding kunnen de cellen meer zuurstof uit het bloed opnemen en dit werkt dan weer preventief ter voorkoming van kanker. Een zuurstofrijke cel wordt niet snel een kankercel (zie ook het boek van Brian Peskin “Het verzwegen verhaal over kanker”). Deze ideale verhouding essentiële vetzuren is aanwezig in biologische hennepzaadolie. 2 eetlepels per dag geeft een goede bescherming. Lees ook de andere artikelen over hennep op deze website.

 

Lees hier meer over de voordelen en werking van hennepzaadolie!

Lees hier meer over hennep en het milieu!

Lees hier meer over de geschiedenis van hennep!

 

Andere kankerbestrijders 

Zuurzak, ook wel graviola of guanábana genoemd, is een boom die vooral in Midden-Amerika, het Amazonegebied en Polynesië voorkomt. Zijn ongeveer 25 cm grote vrucht werkt zeer effectief tegen allerlei soorten van kanker, zoals borst-, prostaat- en longkanker. Dit is o.a. aangetoond door universitaire studies in Zuid-Korea en Amerika (13). Laboratoriumtests lieten zien dat het 10.000 keer effectiever kankercellen doodt dan Adriamycin, een medicijn dat algemeen gebruikt wordt bij chemotherapie. Net als cannabinoïden vallen de werkzame stoffen in zuurzak wel zieke cellen aan, maar worden gezonde cellen met rust gelaten. Je kunt het sap zelf uit de vrucht halen (14), maar beter is om het eerst met spagyriek te behandelen. Dit geconcentreerde middel kun je in natuurwinkels kopen, of online .

 

Een andere methode die uitstekende resultaten boekt in de strijd tegen kanker, is de Gerson therapie (15). Deze methode is iets bewerkelijker dan hennep-olie. Er komt een streng dieet bij kijken, en een ontgifting van het lichaam die via de anus verloopt (16). Daar staat weer tegenover dat er geen middelen aan te pas komen die in veel landen verboden zijn, zoals marihuana. Dus voor wie niet aan hennep-olie of -sap kan komen, kan de Gerson therapie zeker uitkomst bieden.

 

Ook bittere abrikozen- pitten helpen uitstekend bij de voorkoming en genezing van kanker (17). De grote hoeveelheden vitamine B17 die ze bevatten, zijn uiterst effectief tegen kankercellen. Hierover is enorm veel materiaal te vinden, soms zelfs in de reguliere media (18). Als je tegenstrijdige verklaringen leest, wees je er dan van bewust dat de farmaceutische industrie moedwillig valse informatie over het internet verspreidt, alleen maar om onzekerheid en verwarring te creëren bij mensen die hun heil willen zoeken in alternatieve geneeswijzen.


Asperges (19) zijn ook een goed idee om toe te voegen aan je menu als je kanker wilt voorkomen of bestrijden. Er zit veel foliumzuur in, vitamine C, vitamine B6 en andere krachtig werkzame ingrediënten. Vooral glutathion, een sterk antioxidant dat helpt om het DNA te herstellen in cellen die aangetast zijn door kanker.

 

Dokter Hulda Clark (20) studeerde Biologie aan de Universiteit van Saskatchewan, Canada, waar zij Magna Cum Laude afstudeerde in 1950. Later behaalde zij haar Doctoraal in Fysiologie aan de Universiteit van Minnesota. Al haar studies focusten zich op biofysica en cellulaire fysiologie. Zij ontdekte dat kankercellen, zoals alle materie, op een bepaalde frequentie vibreren. Zij kunnen vernietigd worden met een combinatie van kruiden en een kleine "zapper". Dat is een apparaatje dat een zwakstroompje door het lichaam laat gaan, en daarbij zieke cellen, virussen en parasieten vernietigt. Het kan online besteld kan worden (21). Op YouTube is ook een demonstratie van de technologie van Dr. Clark te vinden, in het Nederlands (22). Met name deel 3 en deel 4, over het vaststellen en genezen van kanker en AIDS, zijn een eye-opener.

 

De apparaten van de briljante Amerikaanse uitvinder Royal Rife (23) (1888 – 1971) werkten op dezelfde manier. Hij genas mensen voor 100% van kanker, maar werd keihard aangepakt door de gevestigde orde. Gelukkig zijn zijn ideeën nooit verloren gegeaan, en vooral dankzij het internet worden er nu weer over de hele wereld apparaten gebouwd (24) en behandelcentra opgericht die werken volgens de Royal Rife methode.

Een documentaire over het leven van Royal Rife (25) begint als volgt:
"De atomen die samen een molecuul vormen, worden bij elkaar gehouden door een energetische band die zijn eigen specifieke elektromagnetische frequentie heeft. Geen twee soorten moleculen hebben dezelfde elektromagnetische frequentie, of energetische signatuur. Door de intensiteit van de frequentie van de moleculaire structuur van een wijnglas te verhogen, kan de wetenschap dat glas laten barsten. Dat is een algemeen aanvaarde natuurwet. Waarom kunnen andere moleculen dan niet geïsoleerd en aangevallen worden op dezelfde manier? Waarom kunnen de trillingsfrequenties van dodelijke virussen, zoals kanker en AIDS, niet geïdentificeerd en vernietigd worden? Waarom heeft niemand daar onderzoek naar gedaan? Nou, dat heeft wél iemand gedaan!"

 

Veel zuurstof
Kankercellen gedijen niet goed in een omgeving met veel zuurstof (26). Bloed voorziet het lichaam van zuurstof, dus een optimaal zuurstofgehalte in het bloed helpt om uitzaaiing te voorkomen. Bloed bestaat voor meer dan 90% uit water. Wetenschappers hebben aangetoond dat water zoveel bewustzijn heeft, dat het reageert op zijn omgeving. Als je gestructureerd water drinkt, reageert je bloed daar vrijwel meteen op en neemt het ook meer zuurstof op (27). Zie ook hierboven de opmerking van de webmaster over hennepolie en zuurstof.


Spirituele genezing

Voor bijna alles wat je wil bereiken , bestaat er zowel een technische als een spirituele manier om er te komen. De genezing van kanker is geen uitzondering, ook hiervoor bestaan puur spirituele methodes. Door de kracht van gedachten of de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken kan kanker volledig verdwijnen, met een snelheid die door Westerse medici voor onmogelijk gehouden wordt. (28).

Hiervoor is echter wel een diepe overtuiging nodig, die je normaal gesproken niet zo 1-2-3 eigen te maken is. Tenzij je iets uitzonderlijks meemaakt, een bijna-dood-ervaring bijvoorbeeld (29). Dus de meeste mensen kunnen beter op een technische manier aan de slag gaan, zoals er in dit artikel een aantal beschreven staan.


That's not all, folks!

Er bestaan nog veel meer geneeswijzes voor kanker, waarvan de meeste zijn ontdekt door dokters. Zoals Dr. Burzynski, die met zijn behandelmethode gebaseerd op het genetische proces dat kankercellen onschadelijk maakt, al van vele duizenden kankerpatiënten het leven redde. En dat nog steeds doet (30), maar daarbij steeds meer tegenwerking ondervindt van de Amerikaanse autoriteiten.
Of zoals de Zweedse gentherapeut
Magnus Essand, die een virus ontdekt heeft dat kankercellen vernietigt, maar geen sponsor kan vinden om zijn uitvinding van de grond te krijgen
(31).

Net als vele andere veelbelovende initiatieven worden deze uitvinders compleet genegeerd door de bekende "Goede Doelen" die jaarlijks vele miljarden bij elkaar harken, zogenaamd bestemd voor kankeronderzoek. Allemaal organisaties met mooie websites en indrukwekkende PR-afdelingen, maar de waarheid is dat dit geld vrijwel nooit op de juiste plek terecht komt. Uitvinders van echte geneesmiddelen voor kanker zijn door de geschiedenis heen juist tegengewerkt, belachelijk gemaakt, doodgezwegen, uit hun beroep gezet en vervolgd voor hun ontdekkingen . De documentaire "
Cancer: The Forbidden Cures"
(32) portretteert een aantal van hen. Op Personalgrowthcourses.net is meer informatie over deze documentaire te vinden.

De Amerikaanse schrijfster/actrice Suzanne Somers schreef ook een boek over dokters die patienten met kanker genazen en nog steeds genezen, genaamd "Knockout: Interviews with Doctors Who Are Curing Cancer--And How to Prevent Getting It in the First Place". Een interview met haar (in het Engels) kan online bekeken worden, ook weer op YouTube (33) (waar zouden we zijn zonder YouTube?) ;)

Al is de leugen nog zo snel...
Gelukkig kent ook de gesloten wereld van de farmaceutische industrie haar klokkenluiders. Eén van hen is Gwen Olsen , een voormalige vertegenwoordigster van farmaceutische bedrijven. Zij verklaart o.a. waarom de farma geen enkele interesse heeft in het genezen van kanker (34). Of hart- en vaatziekten. Of Alzheimer, of AIDS, of welke ziekte dan ook.

Dat is op zich slecht nieuws, maar het goede nieuws is dat er dus wel behandelingen
bestaan! Door jezelf goed te informeren, kun je de juiste behandeling vinden, voor jou of voor iemand die je lief is.


Hieronder de links en verwijzingen. Het is mogelijk dat sommige links naar filmpjes niet meer werken. We mogen namelijk niet alles weten, dus worden de filmpjes gecencureerd en van het net gehaald. Je kan altijd zoeken of het nog ergens anders te vinden is.


(1) List of pharmaceutical companies.

(2) How Marijuana Fights Cancer.

(3) Hennep in prehistorisch graf bij Hattemerbroek.

(4) Instructie medicinale Hennepolie maken.

(5) The Marijuana Conspiracy.

(6) The Hemp Revolution.

(7) The Cancer Industry EXPOSED! Ways to Prevent and CURE Cancer.

(8) RUN FROM THE CURE - The Rick Simpson Story.

(9) LEAF [ The Health Benefits of Juicing Raw Cannabis ]

(10) Dad Gives Toddler Battling Brain Cancer Medical Marijuana.

(11) Cured: A Cannabis Story (A film by David Triplett).

(12) JackHerer.com.

(13) Zuurzak: De kankerkiller.

(14) Soursop Juice - Cancer Treatment.

(15) The Gerson Therapy.

(16) The Beautiful Truth.

(17) Abrikozenpitten.nl.

(18) Jason Vale Fox News Part 2.

(19) Asparagus: Cancer Cure, or a Stalk of Green Hype?.

(20) Cancer Page.

(21) Swing Zapper 2007.

(22) Hulda Clark Reportage Nederlands. Hier deel 2, deel 3 en deel 4.

(23) Royal R. Rife, briljant, een genie, de man die kanker voor 100% wist te genezen.

(24) Beamray models, Beam Ray. Rife Lyme.

(25) Royal Raymond Rife Suppressed Medical Technology.

(26) Zuurstoftekort maakt kanker gevaarlijk.

(27) Cavitation - Sonoluminescence - Implosion Technology - Sacred Sciences Part 2.

(28) The Power of Visualization

(29) Anita's Inspiring Near-Death Story.

(30) Cancer Cure Documentary - Dr. Burzynski Antineoplaston Therapy.

(31) A virus that kills cancer: the cure that's waiting in the cold.

(32) Cancer - The Forbidden Cures.

(33) Suzanne Somers Throws Knockout for Cancer.

(34) Pharma Rep Confession.

Bron: het grotere plaatje.nl

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com