Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Het gezondheidscoöperatief Nederland: Ik kies, ik betaal, dus ik bepaal

Jouw weg naar gezondheid is het uitgangspunt. Je kunt met de beoogde opzet van de Gezondheidsverzekering in alle vrijheid kiezen voor een reguliere en/of alternatieve aanpak. In combinatie met de andere producten zoals Gezondheidsinspiratie- en de ervaringsuitwisseling wordt het: Ik onderzoek, ik kies, ik betaal dus ik bepaal!

Hoe werkt de Gezondheidsverzekering?

De Gezondheidsverzekering is opgebouwd uit drie elementen:
1) Spaarinleg 1.200 Euro (100 Euro per maand) als Persoonlijk Budget (met volledige keuzevrijheid!) Het voordeel hiervan is dat dit budget van jou blijft en je het bedrag dat je niet hebt gebruikt mee kunt nemen naar een volgend jaar.

2) Verzekeringspremie 350 Euro waardoor je je verzekert voor extra vrije ruimte - mét behoud van keuzevrijheid - met maximaal 3.800 Euro! Samen met het Persoonlijk Budget bedraagt jouw vrije ruimte 5.000 Euro!

3) Collectieve financiering van het Basispakket Zorgverzekering dekt de grote zorgrisico’s. De financiering hiervan vindt plaats zoals dat nu ook gaat: via de (loon-) belasting.


Vanaf wanneer is er een Gezondheidsverzekering?

De intentie is dat de Gezondheidsverzekering per 1 januari 2015 operationeel is. Dat kan als er tijdig voldoende draagkracht is voor de oprichting.

Doe mee!

De Initiatief Organisatie Liefde voor Leven doet samen met het gezondheidscoöperatief Nederland een uitnodiging aan individuen, organisaties, beroepsgroepen en bedrijven om de Gezondheidsverzekering mee van de grond te tillen. Samen maken we het verschil!
Meer informatie en intekenen voor de verzekering: ga naar www.gzvz.nl

Bron: http://www.gezondheidscooperatiefnederland.nl/

 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com