Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Het Magische van wel of niet geld hebben en verdienen!

Geldproblemen los je niet met geld op!

Iedereen kent wel iemand met geldproblemen, of iemand die te weinig geld heeft. Misschien jij zelf wel? Wellicht zat je ooit zelf eens in zo’n situatie, of ken je iemand die maar net kan rondkomen. Toen ik eens in die situatie zat zei iemand tegen me:  “langdurende geldproblemen los je niet op met geld”. Ik begreep dit op dat moment niet, maar ergens wist ik wel “dit klopt”. Lees verder.


Dit is het verhaal van Liefde, Rijkdom en Succes!
Een vrouw in downtown Ontario, Canada, kwam s'morgens uit haar huis en zag 3 oudere mannen met lange witte baarden zitten in haar voortuin.

Ze kende deze mannen niet en zei tegen hen “ ik denk niet dat ik u ken, maar jullie hebben vast honger. Kom alstublieft mee naar binnen dan geef ik jullie wat te eten.”

"Is de heer des huizes thuis?" vroeg een van de mannen aan haar.

"Nee", zei ze. "Hij is niet thuis."

"Dan kunnen we niet binnenkomen", zei de man. Lees verder.

De boot die “Vrijheid” heet,

Auteur Lizzy Turelinckx© - januari 2010.

Ik hapte naar adem. Zout zeewater vulde mijn mond. Ik keek op en overal om me heen waren mensen aan het zwemmen. Het moeten duizenden mensen geweest zijn...een gigantische hoeveelheid armen en benen die door elkaar wriemelden, allemaal zwemmend, met de klok mee, in een cirkel zo groot als een olympisch zwembad. In het midden was een klein eiland met een paar palmbomen en er was één persoon op het eiland die voedsel gooide naar de zwemmers eromheen..

Wat was er aan de hand? Hoe was ik hier gekomen? Lees verder.

 

Bekwaamheid – Mogelijkheid

Auteur: Lizzy Turelinckx© - April 2009

Wat is bekwaamheid – vermogen – begaafdheid - wat kun jij doen – wat is kunnen?

Je zegt wel eens " ik wenste dat ik dat ook kon, maar ik kan het niet." Soms lijken de dingen die we willen het meest onbereikbaar en ongrijpbaar voor ons. Meestal denken we dat we meer geld of een andere externe factor nodig hebben om onze dromen en wensen te verwezenlijken. En omdat we die externe factor missen zijn we geneigd te denken dat onze wensen en dromen onbereikbaar of niet te realiseren zijn. Dus zitten we vast in die vicieuze cirkel. We accepteren het als zodanig, vrezen het tegelijkertijd en geven die droom dan maar op. Lees verder.

 

Geluk is...©
Maart 2009 – Lizzy Turelinckx

Ik reed naar huis na een vergadering in Amsterdam toen ik langs de weg een bord zag met de tekst, "Uw weg naar geluk, volgende uitrit.” Het was een reclame voor een hamburger tent! Iets verderop een ander bord waarop stond, " Geluk om mee te nemen!" Dit was een reclamebord voor een McDonald's drive-in. Het verwees naar hun "Happy Meal". Ze noemen het een happy meal, niet een healthy meal. Waarom? Mensen willen gelukkig zijn. Lees verder.

 

Geloof en realiteit – Waarheid of overtuiging!©
Door Lizzy Turelinckx – 05-02-2009

Ziekte is een straf van God!  Als ik dit nu tegen je zeg, denk je dat ik gek geworden ben, dat iedereen nu wel weet dat dit niet waar is, en of ik niet iets nieuws te vertellen heb! Maar…er was een tijd dat iedereen dit geloofde. En ik wil er wat onder verwedden dat, toen de wetenschappers ontdekten dat ziekten werden veroorzaakt door slechte voeding, tekorten in voeding, virussen en bacteriën, er nog genoeg mensen waren die dit niet geloofden! Lees verder.

 

Wij creëren onze emoties helemaal zelf!©

Door Lizzy Turelinckx - 15-12-2008

Op het einde van een jaar en het begin van een nieuw jaar worden door iedereen een heleboel goede voornemens gemaakt, dingen die we anders willen gaan doen, nieuwe kansen, nieuwe hoop enz. Er zijn zelfs mensen die denken dat het, zonder dat ze zelf iets hoeven te doen of te veranderen in hun leven, volgend jaar anders en beter zal gaan! De meesten van ons weten ondertussen dat dit een fantasie is, dit zal nooit werkelijkheid worden als je niets veranderd in je leven. Dezelfde acties geven dezelfde reacties. Als je niets veranderd krijg je het resultaat wat je altijd al gehad hebt. For things to change, you have to change first!! Lees verder.

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com