Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Medicinale cannabis als medicijn.


Heb je na het lezen van dit artikel of het bekijken van de filmpjes behoefte aan meer informatie of hulp bel dan 0031 (0)475 56 81 50 van dinsdag t/m donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur!


Wat is Cannabis?

Cannabis is bij het grote publiek vooral bekend als een drug met een psychoactieve of hallucinerende werking. Cannabis is anders dan hasj, dat uit de harsklieren van de cannabisplant wordt geperst, en hasjolie, dat met behulp van alcohol uit de plant wordt afgescheiden. Hasj en vooral hasjolie bevatten doorgaans een hogere concentratie aan psychoactieve stoffen dan cannabis; ook de balans is anders. 


Cannabis en ook hasj en hasjolie worden meestal gerookt. Het effect is bijna onmiddellijk voelbaar. Indien ze verwerkt zijn in voedingsproducten, zoals een spacecake of thee, is hun effect trager maar langer voelbaar.


Over het algemeen verwijzen we met de term cannabis naar de gedroogde bloemen van de plant Cannabis sativa of Cannabis indica of naar een van de vele kruisingen van beide plantensoorten. De plant werd al rond 2700 v.Chr. gebruikt in China, vermoedelijk om recreatieve, religieuze en/of medicinale redenen.


Nu nog wordt industriele hennep, jammer genoeg op een kleinere schaal dan vroeger, verwerkt bij de productie van kleding, touw, zeildoek en papier.


Chemische bestanddelen van cannabis

Cannabis bevat een heel assortiment aan stoffen, waaronder meer dan zestig ‘cannabinoïden’, die binden op cannabinoïde receptoren. Die receptoren komen voor bij alle zoogdieren, inclusief de mens, maar ook bij vogels, vissen en reptielen. Ze maken deel uit van het endocannabinoïde systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het lichaam zelf stoffen aanmaakt met een chemische structuur die gelijk is aan die van de cannabinoïden in cannabis.


De belangrijkste roesopwekkende stof is delta-9-tetrahydrocannabinol of THC. Deze stof doet onder meer een gevoel van lichte euforie en ‘zweverigheid’ ontstaan. Het effect kan echter sterk verschillen naargelang de persoon, de gebruiksomstandigheden en de cannabissoort.


Is Cannabis een geneesmiddel?

Delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), de belangrijkste roesopwekkende stof in cannabis, wordt soms gebruikt bij de behandeling van kanker, met als doel de levenskwaliteit (pijn, gebrek aan eetlust, misselijkheid,…) van de patiënt te verbeteren.


Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat THC cellen van het menselijke glioom (een agressieve hersentumor) doet afsterven door apoptose (geprogrammeerde celdood) op gang te brengen. Apoptose is een proces waarbij de cel zichzelf afbreekt. Dit gebeurt niet bij gezonde cellen. Cannabidiol (CBD), het tweede meest voorkomende cannabinoïde in cannabis, blijkt dit effect nog te versterken.


THC blijkt ook een anti-invasief effect te hebben. Dit wil zeggen dat het de uitbreiding van woekerende cellen naar omliggend weefsel tegengaat. Dat zou nuttig kunnen zijn tegen zeer invasieve kankers.


Het goede van cannabinoïden

Het tumorremmend effect van THC en van andere synthetische en natuurlijke cannabinoïden geldt niet alleen voor gliomen. Het effect werd ook voor een groot aantal andere kankertypes aangetoond bij proefdieren en op menselijke celculturen.


Enkele voorbeelden:

 • Cannabidiol (CBD) laat een uitgesproken antiborstkankeractiviteit zien, door apoptose te veroorzaken. Hetzelfde geldt voor cannabigerol en cannabichromeen.

 • Het endogene (lichaamseigen) anandamide heeft een antiproliferatief (= het gaat de vermeerdering van kankercellen tegen) en apoptotisch effect op menselijke prostaatkanker-celculturen.

 • Cannabinoïden hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen, wat dan weer de ontwikkeling van kankers kan afremmen. De ontstekingsrespons wordt immers gelinkt aan 15 à 20 % van de kankeroverlijdens wereldwijd.


kankerremmende eigenschappen

Cannabis bezit kankerremmende eigenschappen. Dit blijkt uit dierproeven en onderzoek op menselijke tumorcellen, en zou het geval zijn bij o.m. de psychoactieve stoffen THC en CBD. Verschillende mechanismen zouden voor dit kankerremmend effect zorgen: het uitlokken van apoptose (geprogrammeerde celdood), het remmen van angiogenese (vorming van bloedvaten), invasie, uitzaaiing (metastase) en proliferatie.


Cannabis en zijn werkzame bestanddelen

Cannabis en dus cannabis producten bevatten verschillende werkzame bestanddelen of cannabinoiden. Het is stellig niet enkel THC die de sterkte van cannabis bepaalt maar veeleer de onderlinge verhouding tussen THC en de hoeveelheden andere cannabinoiden. Daarnaast zijn er sterke aanwijzingen dat de hoeveelheid en soorten terpenteen en flavoiden (geur en smaak stoffen) die cannabis bevat mede invloed hebben op de sterkte- en kwaliteits ervaring van cannabis.


Hier enkele stoffen die voorkomen in de cannabisplant:

 • THC:  Tetrahydrocannabinol

 • CBD:  Cannabidiol

 • CBN:  Cannabinol

 • CBG: Cannabigerol

 • CBC: Cannabichromene

 • CBL: Cannabicyclol

 • CBV: Cannabivarin

 • THCV:Tetrahydrocannabivarin

 • CBDV:Cannabidivarin

 • CBCV:Cannabichromevarin

 • CBGV:Cannabigerovarin

 • CBGM:Cannabigerol Monomethyl Ether

Indien men dan ook bijvoorbeeld een willekeurige groep ervaren cannabis gebruikers een aantal soorten laat testen op sterkte komt men tot opvallende resultaten die totaal niet in overeenstemming zijn met enkel het THC gehalte.

Bijvoorbeeld een zogenaamde “Jack Herer” variant zoals bijvoorbeeld “Bedrocan”zoals geleverd aan patienten op recept, bevat volgens Bedrocan, ongeveer 19% THC maar wordt door de meeste consumenten als zwakker ervaren dan bijvoorbeeld een gangbare illegale nederwiet varieteit zoals “White Widow” van ongeveer 16% en zelfs dan varieteiten van 9 – 15%.


Stellig is het dan ook onjuist om enkel en alleen op het gehalte THC tot de conclusie te komen dat een varieteit sterker of zwakker is. Cannabis is gecompliceerder dan dat en dan alcohol producten waarbij het percentage alcohol volstaat om de sterkte te bepalen.


Een belangrijke rol speelt bijvoorbeeld CBD, het cannabinoid met een rustgevende werking, die bijvoorbeeld in hogere concentraties in geimporteerde hasj voorkomt. Menige consument, vaak oudere gebruikers, ervaren deze producten als aangenamer (meer stoned dan high) en het vermoeden is alleszins gerechtvaardigd dat dit komt door de hogere CBD gehaltes. Maar daarnaast is ook bijvoorbeeld het gehalte THCV van belang omdat dit de invloed van THC (sterkte en sterkte beleving) beinvloedt.


Maar zoals gesteld enkel en alleen het THC gehalte (>15%) zegt onvoldoende over de kwaliteit en sterkte van cannabis producten en de stelling dat bijvoorbeeld de medicinale varieteit ”Bedrocan” van 19% als “hard drug” moet worden aangemerkt, lijkt dan ook geenszins te verdedigen.


Een wellicht nog belangrijker argument tegen een maximum van 15% THC is gebaseerd op de consumptie patronen en wijze van consumeren van cannabis zoals die in Nederland en West Europa gebruikelijk zijn In Nederland worden zowel wiet als hasj meest gerookt in zogenaamde joints, waarin zich een mengsel bevindt van tabak met meer of minder hasj of wiet. Indien de cannabisproducten zwakker zouden worden heeft dit waarschijnlijk tot gevolg dat consumenten meer joints en dus ook meer tabak zullen roken hetgeen uiteraard niet de bedoeling kan zijn en slechts negatieve gezondheids consequenties heeft. Zie hiervoor ook de uitlatingen van voormalig minister van gezondheid mevr dr Els Borst die zich hier terdege van bewust was en o.a. om die reden tegen een maximalisering van THC was. Er zijn geen nieuwe argumenten die haar redenering ontkrachten, sterker nog, wellicht is sterkere cannabis zelfs minder schadelijk voor de volksgezondheid aangezien dan minder tabak wordt gerookt.


Zie ook deze films over de unieke helende stoffen in cannabis!


//youtube.com/watch?v=g79HokJTfPU&feature=youtu.be


https://www.youtube.com/watch?v=U_lPnGbk444


//youtube.com/watch?v=hHnQ-YAqAsA

   

Cannabis remedie tegen kanker: regeringen weten dit al 36 jaar!

Cannabinoïden, de actieve bestanddelen van marihuana, voorkomen tumoren en vernietigen kankercellen.

De Amerikaanse regering weet dit al meer dan 35 jaar maar de media worden ervan weerhouden om deze remedie naar buiten te brengen.

De Amerikaanse oorlog tegen drugs is eerder een oorlog tegen het eigen land. Klaarblijkelijk worden er te veel mensen rijk van de oorlog tegen drugs.


In 2003 werd een studie gepubliceerd in Nature Reviews Cancer waarin een historische en gedetailleerde uitleg wordt gegeven hoe THC (tetrahydrocannabinol) en natuurlijke cannabinoïden kankercellen vernietigen maar normale cellen behouden.


Manuel Guzmán uit Madrid ondervond dat cannabinoïden, de actieve bestanddelen van marihuana, tumoren voorkomen. Reactiepaden van de tumor worden omgevormd waardoor de groei stopt en de tumorcellen afsterven. Daarnaast wordt de groei van bloedvaten naar de tumor stopgezet.


Volgens Dr. Ethan Russo, een neuroloog en een autoriteit op het gebied van medicinale cannabis, is de Guzman-studie zeer belangrijk. “Kanker komt voor omdat cellen onsterfelijk worden, ze reageren niet meer op signalen om te stoppen met groeien. Normaliter sterven cellen op commando af. Dit proces wordt apoptose genoemd, of geprogrammeerde celdood. Het proces werkt niet meer bij tumoren. THC stimuleert apoptose zodat gliomen, leukemieën en melanomen verdwijnen.”


Cannabinoïden kunnen dus zeer goed gebruikt worden tegen kanker. Ze worden getolereerd door het lichaam en produceren niet de giftige bijwerkingen van een conventionele chemotherapie.

Wanneer er een mogelijk geneesmiddel tegen kanker is ontdekt wordt dit normaal breed uitgemeten in de media. Wanneer het echter om marihuana gaat laat de mainstream media afweten. Nieuws over de relatie tussen cannabis en het verdwijnen van tumoren verscheen reeds in 1974. Onderzoekers van het Medisch College van Viriginia werden gefinancierd door het National Institute of Health om bewijs te vinden dat marihuana het immuunsysteem aantast. In plaats daarvan zagen ze hoe THC de groei van drie kankersoorten afremde in muizen.


In 1974 deed The Washington Post verslag van de studie. De krant voegde toe dat de actieve bestanddelen in marihuana de reactie van het immuunsysteem onderdrukt die het afstoten van organen na een transplantatie kan veroorzaken.


Media blackout

De ontdekking in Madrid werd in de Verenigde Staten na die tijd angstvallig stilgehouden. Op 29 februari 2000 kwam stilaan informatie naar buiten toen MarijuanaNews.com redacteur Richard Cowan zijn beklag deed dat hij het artikel enkel kon vinden via een link die kortstondig op de website van Drugde Report stond. “The New York Times, The Washington Post en Los Angeles Times negeerden allen het verhaal, ondanks dat het nieuwswaardig is: een goedaardige stof die van nature voorkomt en dodelijke hersentumoren vernietigt,” zo voegde Cowan toe.


Op 29 maart 2001 drukte de San Antonio Current een artikel door Raymond Cushing getiteld ‘wiet maakt tumoren kleiner; regering wist het in ‘74’. Media-aandacht is er sindsdien niet geweest met uitzondering van een kopie van het artikel op Alternet.


Het is moeilijk te geloven dat de genezende werking van cannabis al meer dan 30 jaar wordt onderdrukt en toch zal hier waarschijnlijk geen verandering in komen. Waarom?

Omdat het een gevaar vormt voor het cannabisverbod. Er is onomstotelijk bewijs dat de onderdrukking van medicinale cannabis heeft geleid tot het falen van de instituten van een vrije maatschappij, de medische sector, journalistiek, wetenschap en onze fundamentele waarden, aldus Cowan.


We kunnen rustig zeggen dat miljoenen levens hadden kunnen worden gered wanneer er geen verbod was geweest op cannabis. Intussen spenderen families al hun spaargeld al hun spaargeld aan gevaarlijke, giftige en dure medicijnen.

Bron: Rense.com


Werkzaamheid medicinale cannabis

Momenteel zijn er voldoende gegevens beschikbaar die aantonen dat medicinale cannabis werkzaam is bij:


aandoeningen met spasticiteit in combinatie met pijn (Multiple Sclerose (MS), ruggenmergschade)


chronische pijn (met name van neurogene aard)


misselijkheid en braken (bij chemotherapie of radiotherapie bij kanker, bijhiv-combinatietherapie en bij medicatie bij een hepatitis C-infectie)


palliatieve behandeling van kanker en aids (voor opwekken eetlust enverminderen van pijn, misselijkheid en gewichtsverlies)


syndroom van Gilles de la Tourette


therapieresistent glaucoom

BRON: HET CANNABISBUREAU VAN DE NEDERLANDSE OVERHEIDhttp://www.cannabisbureau.nl/doc/pdf/6600-A5-Br.%20BMC-Arts-Apo-WEB_15045.pdf


Het gebruik van medicinale cannabis kan bij klachten en ziekten helpen om:


pijn en krampen te verminderen


te zorgen dat iemand zich wat beter voelt


eetlust te verbeteren


kwaliteit van slapen te verbeteren


misselijkheid tegen te gaan


een ontspannen gevoel te geven

Bij patiënten met de volgende klachten en ziekten:


* Pijn,


* Spierkrampen of spiertrekkingen bij multiple sclerose (MS) of ruggenmergschade.


* Misselijkheid, verminderde eetlust, vermagering en verzwakking bij kanker en aids.


* Misselijkheid en braken als gevolg van de behandeling van kanker, HIV-infectie en aids.


* Langdurige pijn waarvan de oorzaak in het zenuwstelsel zit - bijvoorbeeld een afwijking in een zenuwbaan, fantoompijn of chronische zenuwpijn die soms blijft bestaan nadat gordelroos genezen is.


* Tics bij het syndroom van Gilles de la Tourette - plotselinge bewegingen of uitspraken die niet zijn tegen te houden en die steeds weer terugkomen. Cannabis gaat deze tics tegen.


BRON: OFFICIELE WEBSITE VAN NEDERLANDSE

APOTHEKEN.http://www.apotheek.nl/Thema_s/Thema_s/Medicinale_cannabis.aspx?mId=10702&rId=41


Waartegen kan medicinale cannabis olie helpen

Hoe Cannabis olie exact werkt is momenteel nog steeds niet helemaal duidelijk. Hiervoor moet er meer onderzoek worden gedaan. Helaas is Cannabis verboden door de overheid en is het voor onderzoekers niet makkelijk om te onderzoeken. De overheid heeft wel zogenoemde ontheffingen, maar in de praktijk blijkt dat het erg lastig is om als onderzoeker een ontheffing te krijgen.

De overheid houd de mensen immers liever voor het domme. Wij weten echter wel beter en doen ons best om via onafhankelijk onderzoek u zo goed mogelijk te informeren over de werking en ziektebeelden waarbij Cannabiso u mogelijk van dienst kan zijn.

Cannabis olie heeft zeer veel toepassingen het kan veel ziektes verminderen en zelfs helemaal bestijden!

Wij hebben een kleine lijst gemaakt van de ziektebeelden waarvan momenteel wetenschappelijk is bewezen dat het gebruik van Cannabis olie in combinatie met de betreffende ziekte een positief effect heeft op het herstel en de genezing of in bepaalde gevallen volledig kan genezen.

Zie de onderstaande ziektebeelden :

MS (multiple sclerose)
Hiv/AIDS
Kanker
Gilles de la Tourettte
Oogstaar
Stress
Posttraumatische stress-syndroom (ptss)
Trauma
Gebrek aan eetlust
Cara
Schizofrenie
Asperger
Alzheimer
Adhd/Add
Glaucoom
Chronische pijn klachten
Borderline
Slaapstoornis
Reuma
Cluster Hoofdpijn
Essentiële tremor
Fibromyalgie
Astma
Atrose
Rugpijn
Oververmoeidheid
Obesitas
Atritis
Ziekte van Crohn
Diabetes (suikerziekte)
Misselijkheid
Dementie
Wratten
Huidkanker
Alcoholisme
Migraine
Spasmes
Epilepsie
Longkanker

Parkinson

Bron: Canabiso.nl


Genezen van huidkanker (filmpje met NL vertaling)

//youtube.com/watch?v=g1oe2c1jfTE&feature=share


Wat is medicinale cannabis olie en hoe werkt het in het lichaam:

Medicinale Cannabisolie is een olie die word gewonnen uit de harsen die de bloemtoppen van de vrouwelijke plant produceren.
Door deze harsen te extraheren dmv alcohol, krijg je een dikke stroopachtige substantie.
Die oraal toegediend kan worden tbv verlichting en of genezing van bepaalde zieketebeelden en of klachten.

Het werkt op het zogenoemde Endocannabioide systeem wat bijna elk wezen op deze aarde bezit.

Het menslijk lichaam bevat net als dat van alle andere zoogdieren, vogels,vissen een miljoenen jaren oude endocannabinoide-systeem. Endo betekent lichaamseigen. Endocannabioidern fungeren als signaalgevers en regelen aqlle belangrijke processen in een levend wezen. Endocannabinoiden regelen de productie van hormonen, eiwitten, besturen het imuumsysteem, alle organen, hoe we ons voelen en wat we denken.


Phytocannabinoiden...........!!

Cannabinoiden komen buiten een levend wezen in de natuur alleen voor in de cannabisplant en heten dan phythocannabiroiden. Phyto betekent plant in het Grieks. Dit verklaart waarom cannabis een medicinale werking heeft, de plantaardige cannabinoiden zijn vrij wel dezelfde stoffen die het menselijk lichaam produceert om processen in het lichaam te sturen. het verklaart ook waarom cannabis zo.n lichaamsvriendelijk product is en zo snel werkt.

Er zijn 2 verschillende typen cannabinoide receptoren, namelijk de CB1 en CB2.
De CB1 receptor komt vooral voor in het centrale zenuwstelsel. Receptoren van dit type zijn met name verantwoordelijk voor de pijnbestrijding/ verlichting en het anti misselijkheideseffect, ook oefenen ze de werking uit op het geheugen en de moteriek. De CB2 receptor komt vooral voor in de cellen van het imuumsysteem (vooral de milt) en is zo doende waarschijnlijk verantwoordelijk voor immunologiswche effecten van cannabinoiden. Cannabinoiden werkt op beide typen receptoren.


De medicinale werking van Cannabis

Al meer dan een eeuw, hebben internationale multinationals en farmaceutische bedrijven het medicijn tegen kanker tegengehouden.Alles in het belang van persoonlijke winst.


Rick Simpson herontdekte het medicijn tegen kanker en deelde dit met zoveel mogelijk mensen als dat hij kon.GRATIS !!!

Eric Donkin:"Wanneer mensen moeten lijden, vanwege geld, of vanwege mensen die eraan verdienen, of wat dan ook, dan is dat gewoon niet goed."


Cecil "Pooey" Hoeg:"Als de arts je niet beter kan maken, en je wilt beter worden, dan probeer je alles, niet dan! Ik wou het wel een kans geven, ja. Ik zou het 2 kansen geven !"
Rick Dwyer:Verander je leven - Kom en probeer eens een écht medicijn ! Een medicijn dat veilig is en voor de verandering wél werkt !

Rick Simpson:"Mijn naam is Rick Simpson. Ik woon in 344, little Forks Road, net buiten Maccan, Nova Scotia. Ik wil u vertellen over de meest medicinaleplant bekend bij de mens, hennep!Olie,gemaakt van de hennep plant, zijn de meest medicinaal actieve stoffen te vinden in de natuur.Tot ongeveer 85 jaar geleden, was medicinale hennep in gebruik over de hele wereld. In de jaren 1800 tot 1900 waren er veel pharmaceutische bedrijven die medicinale hennep produceerden.Hennep is een plant; daarom kan het niet gepatenteerd worden. Het is bedekt met hars. Het lijkt alsof de knop bedekt is met ijs, maar dit is de hars. Deze hars is het medicijn.Deze hars, mits goed verzameld en verwerkt, is de olie en een effectief en geneeskrachtig medicijn voor bijna elke ziekte die we kennen, zelfs kanker!We hebben deze olie aan tientallen mensen met kanker gegeven, zelfs aan mensen die terminale kanker hadden, die nu kankervrij zijn,na een behandeling met medicinale hennep olie,Met deze medicinale hennep olie zijn wonderen een algemeen gegeven geworden.


Wat Als Cannabis Kanker Kan Genezen..

Kunnen de chemische stoffen gevonden in marihuana meerdere dodelijke vormen van kanker voorkomen en zelfs genezen? Ontdek de waarheid over deze oude geneeskunde als wereldberoemde wetenschappers op het gebied van cannabinoïde onderzoek hun echt mind-blowing ontdekkingen illustreren.


In "Wat als Cannabis kanker kan genezen" wordt uitgelegd hoe we allemaal worden geboren met een vorm van marihuana al in ons lichaam, en als we wiet gebruiken, de "endocannabinoïden" in ons, samen met eventuele cannabinoïden die we innemen, bij elkaar passen als een sleutel in een slot. Daarbij bevorderen ze de dood van kankercellen zonder nadelige gevolgen voor de voor het lichaam gezonde cellen.


Een krachtige en eye-opening film over de toekomst van cannabis, en misschien zelfs de toekomst van de geneeskunde. Opgeleverd door Emmy-winnende acteur Peter Coyote. QUOTES:.. "Wat als Cannabis kanker kan genezen" bevat de opmerkelijke onderzoeksresultaten van de afgelopen jaren over de kankerbeschermende effecten van nieuwe gevonden verbindingen in marihuana. De meeste artsen zijn zich niet bewust van deze informatie en de implicaties voor de preventie en behandeling. Deze documentaire presenteert overtuigend bewijs dat ons huidige beleid ten aanzien van cannabis contraproductief en dom is.

Een uitstekende film. "-Andrew Weil, M.D. *** "

Een enorm belangrijke film." -Julie Holland, MD NYU School of Medicine *** "

Wat als Cannabis kanker kan genezen" brengt een groot aantal recente bevindingen aan het licht die mogelijk spel-veranderende gevolgen hebben voor de toekomst van marihuana als medicijn. Een film die je niet mag missen." -Marijuana Policy Project Washington, DC

DE ONDERSTAANDE FILMS MOET JE ECHT GEZIEN HEBBEN ALS DE GEZONDHEID VAN JOU EN JE GELIEFDEN BELANGRIJK VOOR JE IS! OOK ERG BELANGRIJK VOOR EEN JUISTE INFO OVER MEDICINALE HENNEP EN DE WERKING VAN CANNABINOIDEN!


Dit is de enige manier om snel veel info te krijgen over de wonderlijke werking van de hennepplant ! Deze films zijn allemaal nederlands ondertiteld!


//youtube.com/watch?v=rPbDD1FBzIU&list=PL3Z8X6VuP1n4rNbozSSEM9v4RalY9IoMj


//youtube.com/watch?v=UXkfd3VRE0I&list=PL3Z8X6VuP1n4rNbozSSEM9v4RalY9IoMj


//youtube.com/watch?v=O1Vbj2loGfc&list=PL3Z8X6VuP1n4rNbozSSEM9v4RalY9IoMj


//youtube.com/watch?v=svqWtiWnd2U&list=PL3Z8X6VuP1n4rNbozSSEM9v4RalY9IoMj


//youtube.com/watch?v=jg3ImKWC-JU&list=PL3Z8X6VuP1n4rNbozSSEM9v4RalY9IoMj


//youtube.com/user/DutchTruth2010?feature=watch


Conclusie

Het gebruik van medicinale hennep in de vorm van olie, inhalatie en smootie van de bladeren heeft helemaal geen negatieve eigenschappen.


Integendeel, het kan je helpen bij zeer uiteenlopende klachten. Verdiep je eens in de materie en ontdek wat deze eeuwenoude plant kan betekenen voor uw gezondheid.


Heb je na het lezen van dit artikel en/of het kijken van de filmpjes vragen of hulp nodig, wil je weten hoe je zelf de medicinale hennepolie kan gaan gebruiken, bel dan: 0031 (0) 475 56 81 50 van dinsdag t/m donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur.


Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com