Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Blije vagina’s met cannabisolie

Iedere blower weet dat vrijen na het roken van een jointje heerlijk kan zijn. Doordat je stoned bent ga je helemaal in elkaar op en geniet je nog meer dan gewoonlijk van een heerlijke vrijpartij. Maar wist je ook dat THC een natuurlijk viagra effect bij vrouwen opwekt?

Om te beginnen is cannabisolie natuurlijk een heerlijk glijmiddel, wat seks sowieso al extra lekker maakt. Maar wanneer je jezelf daar masseert of je door je vriend laat masseren met cannabisolie kun je meerdere heerlijke en spontane orgasmes verwachten. Nog mooier wordt het als hij je daarna ook nog eens oraal verwent want dan heb je allebei plezier van het effect.


Baarmoederhalskanker en infecties aan de voortplantingsorganen vormen een serieuze bedreiging voor vrouwen van alle leeftijden. Daarom is cannabisolie in de vagina nog veel meer dan een seksueel verzetje. Een life saver!

De cannabinoïden uit de olie worden door de massage via de vagina opgenomen, waardoor je tot zinderende hoogtepunten komt! Het werkt natuurlijk ook als je in je eentje bent maar wanneer je na de oliemassage gaat vrijen, kun je samen van dit heerlijke effect genieten. De penis van de man neemt de cannabinoïden namelijk ook maar al te graag op!


De cannabinoïden uit de olie worden door de massage via de vagina opgenomen, waardoor je tot zinderende hoogtepunten komt!

Naast de extra seksuele hoogtepunten is het zo dat (medicinale) cannabisolie een vrouw ook nog eens gezonder maakt wanneer je het op deze manier gebruikt. Cannabisoliën en crèmes worden namelijk al eeuwenlang gebruikt vanwege de antibacteriële werking. Bovendien bevat cannabisolie essentiële vetzuren en andere stoffen die het immuunsysteem verbeteren, artritis tegengaan, pijn verlichten, sportblessures helen, je huid er beter uit laten zien, ontstekingen remmen en het cholesterol verlagen!

Daarnaast is het zo dat cannabisolie een vagina niet alleen heel blij maakt, de THC in de olie heeft al in veel gevallen bewezen kankercellen af te breken. Aangezien baarmoederhalskanker en infecties aan de voortplantingsorganen een serieuze bedreiging vormen voor vrouwen van alle leeftijden, is cannabisolie in de vagina nog veel meer dan een seksueel verzetje. Een life saver.

Bron: rollingstoned.nl


Wil je meer weten over medicinale cannabisolie bij ziekten en kanker.

Neem telefonisch contact op met 0031(0)475 56 81 50

E-mail: lizzy@turelinckx.com (reacties op mails worden alleen opgevolgd als er eerst telefonisch contact is geweest!

 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com