Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer
Overzicht van de conferentie in Auschwitz op 13 november 2007.

Auschwitz, Polen, 13 november 2007:


Meer dan 30 overlevenden van het uitroeiingskamp Auschwitz en andere concentratiekampen van de nazi's kwamen in Auschwitz bijeen voor een conferentie van één dag. Op grond van hun unieke morele credo besloot deze buitengewone groep mensen om hun gewicht achter de discussie over de toekomst van Europa te zetten. In een plechtige ceremonie deelden de overlevenden van deze "hel op aarde" hun ervaringen uit het verleden en stelden tevens een grondwet voor voor een "Europa voor het volk, door het volk".
 
Dit unieke document richt zich op de bescherming van de levens en de gezondheid van mensen die momenteel bedreigd worden door bedrijfsbelangen die multimiljardenwinsten binnenhalen door van het menselijk lichaam een marktplaats te maken. De gemeenschappelijke noemer tussen de farmaceutische sector en de GM (genetisch gemodificeerd) voedselsector zijn gepatenteerde producten die de belangen van reusachtige investeringsgroepen dienen ten koste van de gezondheid en de levens van miljoenen mensen. "Dit is niet een politieke campagne maar een kwestie van moraal", zei August Kowalczyk, oprichter van de Stichting Hospice Auschwitz (Fundacja Hospicjum Oswiecim), de hoofdorganisator van de conferentie.
 
Een bijzondere verwijzing werd gemaakt naar het feit dat de Auschwitz doodsfabriek tevens een slavenarbeidskamp was van IG Auschwitz, een 100% dochteronderneming van het chemisch kartel IG Farben, dat bestaat uit Bayer, BASF, Hoechst en andere bedrijven die vandaag nog miljoenen levens bedreigen - echter op subtielere wijze.

Voor meer informatie, volg onderstaande link.

http://www.eu-referendum.org/


Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com