Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Acties voor het recht op natuurlijke voedingstoffen

Interview met Ron Paul over codex en WTO deel 1 (video)

Interview met Ron Paul over codex en WTO deel 2 (video)

 

De vraag rijst natuurlijk welke redenen de farmaceutische industrie had voor dit merkwaardige optreden.  Waarom wilde de farmaceutische industrie van vitaminen receptartikelen maken, tegen de wil van miljoenen vitaminegebruikers. Dergelijke onethische acties van de farmaceutische industrie en de FDA komen niet zomaar uit de lucht vallen. Actie is reactie: in dit geval een reactie op een nieuw wetenschappelijk inzicht dat de afzetmarkt voor slechts op recept verkrijgbare farmaceutische geneesmiddelen tegen hart- en vaatziekten bedreigde.

Zelfs de Verenigde Naties kent een commissie, met de naam Codex Alimentarius, die zich zegt bezig te houden met voedingsrichtlijnen, maar die al sinds 1996 probeert om vitamine-therapieën wereldwijd bij wet te laten verbieden. In juni 2000 trokken duizenden mensen naar Berlijn om deze snode Codex plannen te stoppen.

Ondertussen zijn we jaren verder en heeft Codex Alimentarius er, samen met de farma- en voedingsindustrie voor gezorgd dat er strikte regels zijn voor onze natuurlijke supplementen en onze voeding. De individuele inhoudstoffen zijn verlaagd, vele natuurlijke ingrediënten zijn niet meer toegestaan en met onze voeding wordt momenteel zo gerommeld, denk maar aan pesticiden, kleur- geur en smaakstoffen, genetische manipulatie, bestraling van voedsel, veel te ver doorgedreven kunstmatige behandelingen enz. dat we nauwelijks nog kunnen spreken van voeding, maar eerder van vulling. De kwantiteit is er, maar de kwaliteit is ver te zoeken. De Europese unie speelt hierin ook een belangrijke, en waarschijnlijk niet erg humanistische, rol.

 

Heden ten dagen komt ons eten uit de fabriek inplaats van uit de grond en de natuur!

De gevolgen hiervan kunnen we dagelijks om ons heen zien!

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com