Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Het moet echt niet gekker meer worden!

NASA moedigt bedrijf aan 3D-geprint voedsel te maken

Zin in pizza?

Mag die geprint zijn?

Mag de kaas gemaakt zijn van insectenpoeder?

Het lijkt van de pot gerukt, maar NASA heeft een beurs van 125.000 dollar geschonken aan een bedrijf om een 'Universal Food Synthesizer' te ontwerpen die voedsel uit een 3D-printer laat rollen. Iemand wat extra kaas?


Bij NASA zijn ze ervan overtuigd dat een dergelijk apparaat astronauten van voedsel kan voorzien op lange ruimtereizen, waar traditioneel voedsel geen optie is. 3D-geprint voedsel zou 35 jaar lang goed blijven.

In de toekomst kan je de machine ook in restaurants aantreffen of in de keuken van mensen die op dieet staan: het aantal calorieën in voedsel zal precies kunnen afgemeten worden en ook smaakvoorkeuren zullen geprogrammeerd kunnen worden.

Aangezien de klimaatverandering bepaalde voedingsproducten minder beschikbaar maakt, kan de 3D-voedselprinter van de toekomst heel nuttig blijken. Proteïnepoeder kan dan niet smakelijk klinken, veel mensen zullen het liever lusten dan insecten.


Link: http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/1637624/2013/05/22/NASA-moedigt-bedrijf-aan-3D-geprint-voedsel-te-maken.dhtml

Bron: The Huffington Post

 
Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com