Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

De zaak van de 22 hennepplanten – Hennep v.s GMO

Op 18 september 2012 heeft de politie bij mij thuis zonder mijn toestemming ingebroken en mijn hennepplanten meegenomen. Op het moment van inbraak was ik gewoon aan het werk als systeembeheerder bij een financiële instelling. Mijn vader zat op het moment achter in het schuurtje te hobby-werken aan een kapotte fiets.


Nadat de politie de 14 hennepplanten had gezien besloten deze naar mijn vader te gaan om toestemming te vragen ook binnen het huis te gaan kijken. Daar vonden ze niet meer dan 8 stekjes. Er was geen sprake van een brandgevaarlijke situatie, stroomdiefstal, of enige vorm van verloedering.


De hennepplanten die ik cultiveerde waren deels hydrophonic (water) gekweekt en deels op grond maar de meeste waren mannetjes- industriële hennepplanten. De reden waarom ik hennep cultiveer is vanwege mijn gezondheid – en dat van mijn kippen en kalkoenen. Ik kan zelf erg slecht tegen GMO - bestanddelen in voedingsstoffen net als mijn dieren. De meeste voeding die nu vandaag wordt verkocht in de winkels bevat genetisch gemodificeerde bestanddelen en dat geldt ook voor de veevoer.


Vandaar dat ik had besloten om op een wat grotere schaal hennep te verbouwen en te cultiveren. Ik ben immers dol op hennepzaad, hennepolie, hennepboter en ga zo maar door, net als mijn kippen en kalkoenen dat waren.


Ik geloof niet in de duurzaamheid of kracht van GMO. Want het is er niet. Ik geloof dat GMO het voedingsprobleem alleen maar groter maakt door de bodemverontreiniging en de verhoogde resistentie van allerlei soorten organismen die in aanraking komen met het gif wat onderdeel is van de GMO- kweekcultuur.


Het is een probleem met een ander probleem proberen op te lossen. Tegen een verontreinigde bodem zeg je geen GMO maar hennep. Hennep is het antwoord voor onze voedingsprobleem want ondanks dat vele het associëren met het luiere rookgedrag is het veel meer dan dat. Hennep staat voor vrijheid en welvaart. Laat de 1% maar GMO roepen, wij roepen HENNEP.


Bij deze wil ik nog een kleine opsomming geven hoe hennep ons uit de depressie en recessie kan halen.


 1. Het huidige gedoogbeleid subsidieert het “criminele circuit” ten koste van de kwaliteit en de daaraan hangende gezondheid van de gebruikers.

 1. Het legaliseren zou ons imago in het buitenland goed doen door ons progressief denken. Je sluit vrede met hetgeen je niet kunt verslaan.

 1. Het vrijgeven van hennep cultivatie zou de voedingsbodem van Nederland goed doen door de afwisseling in gewassen die boeren kunnen cultiveren.

 1. Er bestaat een formulier via cannabisbureau.nl die bedrijven of instanties kunnen invullen voor de ontheffing van juridisch vervolging bij de cultivatie van hennep. Een ontheffing kan worden verleend als het gaat om de volksgezondheid, gezondheid van dieren, wetenschappelijk onderzoek of instructieve doeleinden. Echter moet je wel even E 1225,- per aanvraag betalen geldend voor 5 jaar en per jaar nog even E 350,-. Als hobbykweker is dit te ver en simpelweg oneerlijk.

 1. Het legaliseren van hennep zou onze werkgelegenheid met een indrukwekkend percentage kunnen verhogen. Hennep is industrieel zo veelzijdig dat het een doodzonde is om dit de bevolking te onthouden.

 1. Door het legaliseren kunnen we voor betere voorlichting zorgen door onderzoeken uit klinieken.

 1. Door het legaliseren ontlast je de politie zodat deze weer meer tijd heeft voor echte boeven.

 1. Door het legaliseren kunnen extra inkomsten worden gegenereerd – inkomsten die de gasbaten ver achter zich laten.

 1. Door het legaliseren kunnen particuliere kwekers legaal gaan kweken en zo banen creëren

 1. Door de legalisatie kan de prijs van wiet omlaag en het illegaal kweken, stroomdiefstal en brandgevaarlijke situaties kunnen zo bestreden worden.

 1. Door de legalisatie ontmoedig je de drugsrunners en gemeenschappelijke verkeersveiligheid.

 1. Het gebruik van cannabis verhoogt de levenslust en werkt ontstekingsremmend.

 1. Het gebruik van cannabis ontmoedigt het gebruik van harddrugs. Het gebruik van Marihuana werkt zeer verzadigend waardoor je niet meer gaat grijpen naar harder spul zoals jammer genoeg met Alcohol het geval is.

 1. De gedachte dat de regering hennep in de Opiumwet heeft staan vanwege diens schadelijkheid is niet consistent. Immers zien we nu dat de gevaren van fastfood, frisdranken en alcohol veel groter zijn dan de cultivatie van hennep ooit was geweest.

 1. Door de legalisatie van hennep zal de criminaliteit met vele procenten dalen.

 1. Door de legalisatie zal de gezondheid van de cannabisgebruikers toenemen.

 1. Door de legalisatie kunnen we meer gaan exporteren dan we importeren wat een positief heeft op ons handelsbalans.

 1. Door de legalisatie kan de politie zich richten op synthetische drugs zoals Xtc wat Nederland een slechte naam geeft in het internationale spectrum t.o.v. hennep wat een grote internationale acceptatie geniet.

 2. Door de legalisatie kunnen boeren hun GMO -afhankelijkheid verkleinen en biologisch hun gewassen gaan cultiveren omdat GMO -gewassen hand in hand gaan met heftige bestrijdingsmiddelen.

 3. Door het cultiveren van hennep kan na onderzoek het ook worden aangewend voor het energievraagstuk.

 1. Hennep groeit in vergelijking met het houtgewas tot 4 sneller, groeit jaarlijks en kan meerdere keren worden verbouwd.

 1. Hennep geeft een betere kwaliteit papier en kan in iedere regio van Europa worden verbouwd.

Dus als je je een beetje verantwoordelijk voelt voor het behoud van onze natuurlijke voedingsketen laten we ons dan concentreren op onze overeenkomsten en tot inkeer komen. Want het legaliseren van hennep, daar heeft iedereen belang bij – de monopolisten daargelaten.

Bron: Published 24/11/2013 | By V

http://vervang.nl/2013/11/de-zaak-van-de-22-hennepplanten-hennep-vs-gmo/

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com